Kostymbyxor + sneakers

Foto: Pinterest millermae studio

En utmärkt jobbuniform är ett par vita enkla sneakers till kostymbyxor och istället för att kombinera dem med en kavaj upptill, matcha istället med en lager på lager T-shirt eller en stickad tröja med en blus under. Det gör att du båda passar in i ett jobbsammanhang och är avslappnat chic. Våga vara barfota i dina sneakers, speciellt nu under september månad då det ännu inte blivit så kallt. När det kommer till vita sneakers, satsa på en klassiker som Converse eller Adidas ”Stan Smith”. Och glöm inte att skorna ska vara hela och rena.

Foto: Pinterest millermae studio

Foto: Pinterest millermae studio

Två märken som är kända för sina kostymbyxor är Filipa K och det Stockholmsbaserade Hope. Så satsa på ett par dyrare kostymbyxor för de lär du ha stor nytta av framöver.