Pennkjolen – tidlös klassiker i jobbgarderoben

Pennkjolen är ju helt nödvändigt i jobbgarderoben och en tidlös klassiker som kan stylas på många sätt. Så länge du undviker att bära svart kjol till vit skjorta (vilket kan påminna om serveringspersonal) så är det nästan omöjligt att inte få till en snygg jobblook. Mitt tips är att välja pennkjolen i sretchig viskosblandning som den här(finns även i grått, dock inte på nätet). Kombinera den med en randig eller enfärgad skjorta/blus. Svarta pumps funkar utmärkt som pricken över i:et men jag skulle välja platta skor eller sneakers till.

17april0

Enkelt och snyggt! Bilden är via Pinterest.

17april1

Pennkjolen kan även bäras till en fin grå tröja. Bilden är via Pinterest.

17april2

Fin kombo men inte så bra att ha på jobbet. Bilden är hämtad från Pinterest.

Av Gabriella Flodén