Gästbloggen – första inlägget: Ewas arbetsdagar som företagare är en helomvändning

Det ska bli spännande att gästblogga här och få bidra med mitt perspektiv på hur fysiskt välbefinnande och träning flyter samman med karriär och ekonomi.

Idag kommer jag berätta om min roll som egen företagare och hur det kan se ut under mina arbetsdagar. Tidigare kommer jag från ett tryggt jobb i finansbranschen som produkt- affärsutvecklare och rådgivare för placeringar så företagarlivet är i många avseenden en helomvändning.

Mitt namn är Ewa Hutmacher och du ser mig ofta i löpspåret, vid en bassängkant när jag coachar kunder eller kanske med en kopp kaffe i handen och blicken på några börsdiagram. Jag har ett stort intresse för aktiemarknaden som passar min nyfikenhet och snabba beslutsförmåga.

I uppdraget att gästblogga kommer jag dela min vardag som egen företagare och mitt arbete med att utveckla mitt företag Snabbfoting. Jag kommer också försöka ge värdefulla tips hur du levererar och mår bra oavsett var du är i din karriär.

Min prioritering av en bra balans mellan arbete och fritid går utmärkt att förena med företagarlivet och dess flexibilitet. Det ger mig förutsättningar för hållbar hälsa och resultat i yrkeslivet.

I år har det börjat hända en hel del i mitt företag Snabbfoting. Jag är grundare och ensam ägare, men min avsikt är att växa. Beslut och insatser som jag grundlagt under en längre tid börjar äntligen blomma ut.

Entreprenörskapet är som att göra en aktieinvestering. Det är otroligt givande att varje beslut man tar är en möjlighet till framtida avkastning. Det går aldrig att vara ouppmärksam eller ta något för givet.

Det bästa med mitt arbete är att få träffa människor och få vara delaktig och se mina kunder utvecklas och få mätbara hälsoförbättringar. Delar av min vardag lägger jag på föreläsningar, forsknings- eller teknikkonferenser och mentorskapsmöten för att kunna driva affärsutveckling, försäljning och innovation framåt i mitt företag.

sthlmtechmeetupapril

Jag bytte nyligen kontor och flyttade in på ett nischat co-working space med fokus på digital hälsa. Jag får nu naturliga kontaktytor med andra startups och entreprenörer som driver framtidens hälsoinnovationer.

Räkna med rapporter från spännande nätverkstillfällen som jag deltar på och nyheter och utveckling inom området e-hälsa.

Ha en fin vecka!

Ewa Hutmacher

Civ. ekonom, löpcoach, licensierad personlig tränare och kostrådgivare

hej@snabbfoting.se

www.snabbfoting.se