Shine bright like a diamond

En enkel paljettkavaj blir snyggt till svart klänning och klackar. Bild: Asos

Julfest med jobbet, middagar och julsammankomster. Snart är det dags för årets festliga tillställningar. Så vad ska du ha på dig för att glänsa på festen? Och hur ska du tänka för en desk to dinner jobblook? Här kommer förslag på bästa köpen och stylingtipsen.

För mig är det viktigt att kombinera en trendig jobbstil med en hållbar och smart konsumtion. Det gäller även att sänka kostnad per användning så långt det går. Därför väljer jag alltid festplagg som dessutom går att bära på jobbet. Här kommer några knep för att lyckas med din stil.

Styla paljettoppen med vit skjorta för en nedtonad men trendig version. Bild: Inclassicfashion (Se även den här toppen från Mango i puderrosa)

Satsa på neutrala, lugna toner i svart, vitt, brunt och crème. Jag hämtar stilinspiration från Newhouse senaste kollektion. Addera gärna en svart kavaj till den här kjolen och skippa örhängen och andra smycken. Bild: Newhouse

Välj paljettbyxor till enkel topp och sammetskavaj. Bild: Mango

Bär en paljettkavaj till din svarta klänning och du har en look som fungerar från morgon till kväll. Bild: Asos

En enkel paljettkavaj blir snyggt till svart klänning och klackar. Bild: Asos