Julklappsönskelista

Julen närmar sig med stormsteg och det är inte många dagar kvar till julledigheten. Vi kommer att spendera dagar hemma för att umgås med våra nära och kära, men det hindrar oss inte från att fixa julmyset med stil. Här kommer några saker jag önskar mig själv i julklapp.

Nagelljusstaken från Newport Home som blivit en designklassiker och finns i tre utföranden; krom, mässing och svart. Den perfekta julklappen där du själv kan bygga på och köpa till moduler till ljusstaken. Bild Newport Home.

Modeinspiration på hög nivå. Boken ”A Different Vision on Fashion Photography” som ger en inblick i modevärlden under fyra årtionden. En fantastisk bok med vackra bilder på några utav vår tids största modeller.

Vacker krokrosett i mässing från Svensk Tenn.
Guldring från Sophie by Sophie. Jag gillar att ha bära smycken som utmärker sig. Den här kommer att passa till många tillfällen.

Tofflor i leopard är den perfekta inneskon, snygg och skön på samma gång.

Klassisk vacker satinpyjamas i svart, gör att det inte är några problem att öppna dörren i pyjamas och uppklädd på fredagkvällen. Lindex. Byxorna till hittar du här.