Så shoppar du rätt på rean

Foto: Collagevintage

Gott nytt år kära läsare! Jag hoppas att ni haft några riktigt fantastiska dagar under jul och nyår. Här kommer tre starka tips som du kan ta med dig när du shoppar på rean.

Många stressar i onödan och skyndar sig till butikerna för att hinna shoppa på reatider. Men det är lite onödigt tycker jag. Istället för att stressa iväg tidigt till butikerna och trängas med en massa andra människor så gör man klokt i att planera sin reashopping. Rean pågår faktiskt långt in i januari och det finns därmed möjlighet att göra riktigt bra fynd. Här kommer tre starka tips:

  1. Gå igenom din garderob och identifiera vilken typ av plagg du verkligen behöver. Det är så lätt hänt att bli blind för alla reakläder som lockar när man väl står i butiken. Därför är det bättre att redan i förväg bestämma vad du verkligen behöver och lägga all fokus på att leta efter just det plagget.
  2. Strunta i trendiga plagg och leta efter klassiska såsom basklänningar, blusar, kavajer och finbyxor av lite finare märken. Om du redan har en favoritskjorta, köp en likadan.
  3. Köp plaggen som du tvekade på innan rean men som du ändå skulle vilja ha nu när det är nedsatt pris.

Här är några plagg som jag vill tipsa om.

Svart basklänning från Twist & Tango. Jag kan inte få nog av den här typen av klänningar. Modellen passar till många tillfällen beroende på hur du stylar den.

Den här eleganta klänningen från Lindex för endast 175 kr är ju rena kapet.

Lite dyrare klänning från Dagmar som passar många olika figurer.

Klassisk vit skjorta i krispig bomull hittar du hos Cos för under 500-lappen. Cos har ett brett utbud av snygga skjortor som du har stor nytta av i din garderob.

Snygg topp från By Malina som kommer att passa fint med eller utan kavaj.

Finbyxor helt i min stil hittar du hos Best of Brands.

Snygg kavaj med dubbel knäppning från Tiger of Sweden.

Lycka till nu med shoppingen och glöm inte att ta det lugnt.