Hur du klär dig till lycka

”Klä dig för det jobb du vill ha” säger vissa, men jag anser att du bör klä dig för det liv du vill ha! När du klär dig i uppiggande färger, eller något som ger dig självförtroende, kan hela ditt synsätt förändras och humöret höjas.

Även om du inte känner dig på topp när du vaknar, så finns det sätt att vända din dag! Ta på dig något som får dig att le, som t.ex. en outfit med en udda färgkombination eller en väska i en glad färg som sticker ut.  Färgkombinationen röd och rosa är en riktig humörhöjare, vilket kan behövas när det är mörkt och kallt ute och många känner att de kämpar med att ta sig igenom vintern. Här kommer som vanligt några stiltips och inspirationsbilder:


Välj en röd väska som piggar upp hela din look.

Bär rosa örhängen. Du hittar ett par fina på H&M.

Satsa på röda byxor som de här från Lindex. Eller den här röd/rosa blusen med mönster, också från Lindex.

Hos Gant hittar du en liknande rosa stickad och skön tröja.

Bilder via mitt Pinterest konto