Inbjudan till frukostevent

Tema ”Arbetsmiljö och hälsa skapar resultat”

Vi gästas av Kristina Öberg från KRIOBE Konsult som föreläser och du får även möjlighet att dela träffa branchkollegor och delta i round table diskussioner på temat för att få reda på hur andra företag jobbar med frågan idag.

I ett företag eller organisation idag är den mänskliga resursen viktigaste resursen. Alla företag vill att sina medarbetare presterar, trivs och därmed har ett hållbart arbetsliv. Men vi vet att det kommer inte av sig själv, alla chefer/ledare behöver stöd och resurser för att klara denna uppgift. Idag är den mänskliga resursen kanske den viktigaste resursen för att öka produktivitet och lönsamhet. Men hur bör man organisera sig internt? Vilka leverantörer bör man som kund ha för att få ut effekten av sina investeringar gällande arbetsmiljö och hälsa?

”KRIOBE konsult startade jag sommaren 2016 efter att i 14 år varit verksam som utvecklingschef, produktchef och affärsutvecklingschef inom företagshälsovården. Innan det 7 år på Tieto som managementkonsult med inriktning på förändringsprocesser. ” / Kristina Öberg

Datum: 9 oktober 2019

Tid: Frukosten står uppdukad från kl 8, 8.15 startar programmet och slutar 9.30

Plats: Audi Showroom, Norrmalmstorg

Anmäl dig genom att svara på mailet.

Varmt välkommen till en inspirerande morgon!

Businesswomen.se