Är du frilansande kommunikatör, giggare eller techie men vill jobba ihop med andra?

Vi på Businesswomen.se tror inte att ensam är stark. Därför är vi en plats där vi sammanför personer som vi tror kan ha nytta av varandra.

Nu söker vi efter dig som är digital kommunikatör, copy, grafisk designer, webbredaktör eller annat och som jobbar i eget bolag men söker ett sammanhang med andra. Tanken är att tillsammans kan ni kanske ta större uppdrag och får också en chans att marknadsföra er tillsammans. Men också fortsätta jobba med ert egna.

Vi erbjuder er en kontorsplats i vår lokal. Här får ni ta del av en kreativ miljö och sitter tillsammans och kan jobba tillsammans. Men i era egna bolag. På köpet får du ett stort nätverk och möjlighet till synlighet via Businesswomen.se

Vi sitter i en ljus vindsvåning på Kungsholmen i Stockholm.

Begränsat antal platser. Inflytt 1 april.

Intresserad? Vad kul! Mejla din intresseanmälan till info@businesswomen.se där du kortfattat beskriver dig och ditt företag.