Nu erbjuder vi en kurs i personligt varumärke!

Kursen är för dig som:…

  • är företagare eller entreprenör som vill bygga ditt varumärke för att få fler kunder eller kontakter…
  • vill starta eget och vill bygga upp ditt personliga varumärke för att få momentum när det är dags att bli egen på heltid…
  • vill bygga ditt varumärke för att främja din karriär och nätverka med likasinnade

Vill du nå ut till fler potentiella kunder och kontakter? Vill du få kunderna att komma till dig istället för att du alltid ska jaga dem? Eller vill du kanske bli förknippad som expert inom ett särskilt område? 

Då behöver du bygga ditt personliga varumärke. I en värld som blir alltmer digital så blir detta viktigare än någonsin. Samtidigt så kan det kännas svårt och överväldigande. Vad är egentligen just ditt personliga varumärke och hur kommunicerar du det i sociala medier? Vilka sociala medier ska man finnas på och vad ska man posta där? Måste man prata massor om sig själv och vara bekväm framför kameran för att lyckas? När det kommer till byggandet av sitt personliga varumärke så finns det inte en one-size-fits-all eftersom ditt personliga varumärke är just personligt. Det är DU som ska bygga det, ingen annan.

Läs mer och anmäl dig här.