Ny projektledare för affärsnätverket – Välkommen Maria Högberg!

  • Namn: Maria Högberg
  • Bor: Vasastan
  • Gör: Driver Maria Marketing och projektledare för Business Women affärsnätverk.
  • På fritiden: Tränar och gillar att vara i naturen. Har gjort en svensk klassiker.

Den 11 oktober drar Business Women Affärsnätverk igång och vi är glada att välkomna Maria Högberg som projektledare för affärsnätverket!

Varför ville du driva affärsnätverket, vad lockade?

Det som lockade mig var att kunna bidra till att fler kvinnliga entreprenörer lyckas med sitt företagande. Genom att använda mina styrkor inom events, projektledning och sociala medier ser jag fram emot att tillsammans skapa en mötesplats som främjar affärsmöjligheter, kompetensutveckling och företagande. 

Maria Högberg är en erfaren ledare inom marknadsföring och nätverkande och driver idag Maria Marketing AB. Vi ser fram emot att samarbeta och är glada att Maria på plats för att driva affärsnätverket!