Göteborg: Nu söker vi dig som vill vara med och bygga Business Women Sveriges nya affärsnätverk!


Business Women Sverige är en växlande community nära 3000 medlemmar där vi hjälper kvinnor med driv och ambition för sina liv och karriärer att växla upp eller växa om i sina karriärer eller i sitt företagande. För den som vill ta en mer ledande roll, få sitt första eller fler styrelseuppdrag, starta eller få sitt företag att växa. Eller bara inspireras och utvecklas personligen här och nu. Hos oss blir de del av en plattform där de hittar de verktyg, inspiration, nätverk, kunskap och förebilder för att ta nästa steg. 

2023 startar vi vårt affärsnätverk för företagare i Göteborg – och söker dig som vill vara med och bygga det! 

Är du företagare, social och tycker om att jobba och bygga relationer med andra människor? Tycker du om att nätverka och tala inför en grupp?


Du har en drivande roll i:

Arrangera träffarna i Göteborg (upplägg finns, du hittar lokal i samarbete med t ex coworking)
Marknadsföring lokalt
Försäljning av medlemskap

Målet är att få fler kvinnliga entreprenörer att bygga och driva lönsammare företag, kompetensutveckla sig, marknadsföra sig och få fler kunder via detta nätverk, och varandras nätverk.

Affärsnätverket är sen oktober 2022 igång i Stockholm och planerad start finns även för Jönköping i början av 2023.


Det är ett konsultuppdrag på deltid, (ca 20/25 timmar/mån) men för rätt person kan det finnas möjligheter till utökat uppdrag.


Är det du eller någon du känner? Tipsa gärna!


Intresserad?

Ansök genom att skicka kort info om dig, vad du gör och din bakgrund till info@businesswomen.se


Skicka din intresseanmälan senast 25 november. Vi är på plats 1-2 december och blir det aktuellt med intervju hoppas vi att vi kan ses då.

Skriv en kort beskrivning om vem du är och vad du gör idag. Meriterande om du sitter på ett co-working idag med goda konferensmöjligheter som kan vara en potentiell lokalpartner.

Start i början av 2023.

Ser fram emot att höra från dig!