Erbjudande från Ansofy

Erbjudande från Ansofy

Nu får alla medlemmar i Business Women Sverige nyhetsappen Ansofy premium 6 mån gratis (värde 414kr), ladda ner appen på Google Play eller App Store och använd koden bw2022 (under My Settings).
Erbjudandet är giltigt t.o.m. 31 januari 2023.

Med Ansofy kan du som läsare bestämma ditt nyhetsflöde, ingen algoritm, ingen filterbubbla, bred överblick av nyheter goda som dåliga från alla de platser och språk du är intresserad av och känner du för lite mode och skvaller så finns det
också.
”Ett enkelt, smart och effektivt sätt att hålla sig uppdaterad. Ansofy erbjuder nyheter och artiklar från källor du väljer och litar på.”

Om entreprenören:

Namn: Andrea Moreau Folcker, född i Buenos Aires, Argentina, uppväxt i Sverige.
Bor: Växelvis Sverige/Spanien (Altea)
Gör: Entreprenör, Investerare, driver YOYPR.com och Ansofy samt delägare i konsultbolaget Responsible Growth
På fritiden: Pilates, Paddel, SUP, cyklar i lagom takt och för njutningen skull och så klart god mat i vänners och familjens sällskap.


Känn rädslan och gör det ändå är hennes motto.

En aldrig sinande tro på att allt är möjligt och det värsta som kan hända är att man lär sig något på vägen.

Andrea gick från Intraprenör på Ericsson till Entreprenör med två techbolag inom mediabranchen via konsultbolag inom förändringledning med fokus på de anställda. Har kunskap i styrelsearbete, förändringsledning, affärsutveckling, sälj och marknadsföring. Hennes passion är att ta ngt från idé till verklighet.
Hennes senaste investering heter Ansofy.

Ladda ned Ansofy här:

App Store – Klicka HÄR

GooglePlay – Klicka HÄR