Erbjudande från Auki

Erbjudande från Auki

Medlemmar i Business Women Sverige får access till ett exklusivt utbildningstillfället och 20% rabatt (ord pris 4000 SEK/deltagare). Använd koden: VIPBWSE. Anmäl intresse här auki.se

Vad vill du skydda? Dina kunder, din personal, eller kanske ditt varumärke?

Sverige är ett av världens mest digitaliserade länder och de flesta företag har idag en hög digitaliseringsgrad. Men för företag utan egna it-specialister kan det vara svårt att ha koll på de risker och hot som kommer med tekniken.

6 av 10 it-attacker riktade mot små eller medelstora bolag, för vissa attacker är risken hela 350% mer sannolik. I snitt tar det 1 år att upptäcka en attack och när skadan väl är skedd kan notan bli hög. Samtidigt används i regel samma angreppssätt idag som 2020 så det finns mycket vi kan göra för att öka vår trygghet.

Auki erbjuder rådgiving inom it- och digitalisering och håller även utbildningar för ledningsgrupper och användare inom informationssäkerhet. För Business Women Sverige har ett specialanpassat utbildningstillfälle tagits fram. Tisdag den 25:e april träffas vi en förmiddag på plats i Stockholm i en mycket liten grupp och går igenom:

  • De vanligaste riskerna
  • Förebyggande åtgärder
  • Kostnadsfria verktyg

Det blir en intensiv men givande förmiddag som ger dig kunskapen att fatta medvetna beslut och bygga en proaktiv verksamhet.

Använd koden: VIPBWSE för access till det exklusiva utbildningstillfället och 20% rabatt (ord pris 4000 SEK/deltagare).

Anmäl intresse här auki.se