För HR

Ulrika Nilsson berättade om sin karriär som nyhetsankare.

Businesswomen.se vill koppla ihop HR och rekryterare med kvinnliga kandidater på ett nytt sätt. Både HR-avdelningar och talangfulla kandidater letar efter nya sätt att mötas, då den traditionella CV-annonssökandet kräver stora resurser för HR, och skapar ofta frustration hos kandidater då man ”försvinner” bakom sitt CV.

Många ledningsgrupper har på agendan att öka antalet kvinnor och kvinnor i ledande positioner i ett led att förbättra resultat och verksamhetsutvecklingen. Vi vill göra det enklare för er att hitta dessa kvinnliga talanger.

Vi gör det via:

Partnerskap/sponsorskap med olika aktiviteter IRL och online med oss, välj ett av våra färdiga paket eller skräddarsy.

Riktad kommunikation i våra kanaler. Här når ni kvinnor som är engagerade i sin karriär och har goda resultat sen tidigare.

Lär känna kvinnliga talanger och skapa långsiktiga relationer via vårt karriärnätverk.

Ta del av våra talangpooler, och bygg egen.

Event hos er så ni får introducera er organisation och medarbetare.

Övriga tjänster:

Annonsgranskning och uppdatering – Många skriver ”som man alltid har gjort” vilket gör att du kan missa den här målgruppen. Vi granskar och skriver ett nytt annonsförslag.

Rekrytering – Vi hjälper er i processen att hitta er nästa kvinnliga talang.

Employer Branding – Nå ut med ert EVT och er employer branding. Vi hjälper er i utformandet av kommunikationen.

Styrelsekandidater – Behöver ni få in mer kompetens i er styrelse? Vi hjälper er med uppdraget och presenterar kandidater.

Vi har olika partnererbjudanden beroende på vad er organisation behöver så fyll i formuläret nedan, eller maila oss på info@businesswomen.se så bokar vi ett förutsättningslöst möte.

 

Intresseanmälan