Crash course – bygg och växla ut ditt personliga varumärke!

Laddar...

« Heldag

  • This %s-evenemang has passed.

Crash course – bygg och växla ut ditt personliga varumärke!

10 mars, 2021 kl. 09:00 - 12:00

Få fler affärer och kontakter genom att bygga ditt personliga varumärke online!

Vill du nå ut till fler potentiella kunder och kontakter? Vill du få kunderna att komma till dig istället för att du alltid ska jaga dem? Eller vill du kanske bli förknippad som expert inom ett särskilt område?

Då behöver du bygga ditt personliga varumärke. I en värld som blir alltmer digital så blir detta viktigare än någonsin. Samtidigt så kan det kännas svårt och överväldigande. Vad är egentligen just ditt personliga varumärke och hur kommunicerar du det i sociala medier? Vilka sociala medier ska man finnas på och vad ska man posta där? Måste man prata massor om sig själv och vara bekväm framför kameran för att lyckas?
När det kommer till byggandet av sitt personliga varumärke så finns det inte en one-size-fits-all eftersom ditt personliga varumärke är just personligt. Det är DU som ska bygga det, ingen annan.
Kursen i Personligt Varumärke ger dig kunskapen och verktygen till att sätta igång att synas och höras digitalt på ett sätt som passar just DIG. Du får hjälp att definiera vad just ditt personliga varumärke är, vilka sociala medier du ska använda, vad du ska posta om och mycket mer. Allt för att hjälpa dig att nå just dina företags- och karriärmål!
Kursledaren är Joella Skoogh, en marknadsföringskonsult med sju års erfarenhet av digital marknadsföring, sociala medier och kommunikation.
Kursen består av tre workshops där vi möts i grupp på Zoom. Mellan varje tillfälle så får du hemläxa till nästa kurstillfälle med möjlighet att få direkt feedback från kursledaren. Du får dessutom chansen att nätverka och träffa andra likasinnade företagare och karriärkvinnor!
När du är färdig med kursen så kommer du att veta allt du behöver veta för att sätta igång att skapa innehåll till sociala medier som bidrar till att bygga ditt personliga varumärke och uppnå dina mål!
Kursen är för dig som:
…är företagare eller entreprenör som vill bygga ditt varumärke för att få fler kunder eller kontakter
…vill starta eget och vill bygga upp ditt personliga varumärke för att få momentum när det är dags att bli egen på heltid
…vill bygga ditt varumärke för att främja din karriär och nätverka med likasinnade
Kursdatum:
WORKSHOP 1: Onsdag 10/3 kl 09-12

Definiera ditt personliga varumärke!

WORKSHOP 2: Onsdag 17/3 kl 09-12

Lär dig om att marknadsföra ditt personliga varumärke på sociala medier

WORKSHOP 3: Onsdag 24/3 kl 09-12
Skapa innehåll!
Kursen kostar 6900 kr + moms. Du får en faktura på beloppet inför kursen.

Kursen hålls av digitala strategen och kommunikatören Joella Skoogh, läs mer om henne här.

ANMÄL DIG HÄR

Detaljer

Datum:
10 mars, 2021
Tid:
09:00 - 12:00

Evenemangsarrangör

businesswomen.se
View Evenemangsarrangör Website

Plats

Zoom