Bli partner eller sponsor

Vill ni samarbeta med oss?

Businesswomen.se och kvinnliga talanger.

Både HR-avdelningar och kandidater letar nya vägar inom rekrytering, företagen för att hitta långsiktigare och mer prisvärda rekryteringsmetoder och kandidater för att slippa försvinna i CV-högar. Businesswomen.ses ambition är att vara en sluss mellan företag och kvinnliga talanger och öka förutsättningarna för branschbyten. Vi hjälper er också hitta er nästa kvinnliga ledare.

Vi riktar oss främst mot talangfulla kvinnor i med ambitioner och tidigare goda resultat i karriären. Många medlemmar blir det via rekommendation då de ses som positiva och drivna personer.

Branding eller employer branding? Som partner kan du kommunicera med våra kvinnliga talanger och synas i våra olika kanaler:

HR:

Ställa ut på våra karriärnätverk i Stockholm

Rekrytera er nästa kvinnliga talang

Banner och logga

Redaktionellt porträtt på Businesswomen.se

E-mail utskick

Sociala medier

Vi plockar fram lämpliga kandidater ur vår talangpool/CV-bank

Så här tänker vi:

Marknad:

Vill du synas här med dina produkter? Vi har en målgrupp på kvinnor med ambitioner i karriären. Hör av dig till info@businesswomen.se så ser vi hur ni bäst kan nå ut via oss.

Sponsor:

Kvinnliga ledare är på tapeten både politiskt och studier visar att företag med kvinnor i ledningen gör bättre resultat. Vill du synas och sponsra vår verksamhet för att främja kvinnligt ledarskap? Bli vår sponsor.

Vi lägger givetvis din logga på hemsidan.

Lämna ett svar