Bli sponsor/Partner

Bli sponsor/partner – nå ut till Sveriges ledande kvinnor

Vill ni samarbeta med oss?

Via oss når du ut till målmedvetna kvinnor med driv och ambition i livet, på- eller på väg mot ledande roller, och företagare. Vi jobbar med marknad- och HR-avdelningar som vill nå ut till målgruppen med sin produkt, tjänst eller rekrytera – och har relevanta erbjudanden för gruppen.

Marknad:

Är er målgrupp den medvetna kvinnan? Vill ni synas här med dina produkter eller tjänster och nå ut via våra kanaler? T ex via vårt nyhetsbrev, event, webinar m m. Ni når ut till drivna kvinnor med ambitioner i karriären och livet. Hör av dig till info@businesswomen.se så ser vi hur ni bäst kan nå ut via oss.

Business Women Sverige och kvinnliga talanger.

Både HR-avdelningar och kandidater letar nya vägar inom rekrytering, företagen för att hitta långsiktigare och mer prisvärda rekryteringsmetoder och kandidater för att slippa försvinna i CV-högar. Businesswomen.ses ambition är att vara en sluss mellan företag och kvinnliga talanger och öka förutsättningarna för branschbyten. Vi hjälper er också hitta er nästa kvinnliga ledare eller styrelsemedlem.

Vi riktar oss främst mot talangfulla kvinnor i med ambitioner och tidigare goda resultat i karriären. Många medlemmar blir det via rekommendation då de ses som positiva, ansvarstagande och drivna personer.

Kontakta oss på info@businesswomen.se för ett förutsättningslöst möte om hur ni kan nå ut via oss.

Tidigare kunder, t ex:

Volkswagen Group

Lexnova/Blendow Group

Watches of Switzerland (Breitling, Omega)

Ahlvar Gallery

Din Bil

Cypoint Infinity

Lämna ett svar