Business Women Medlemsklubb – Karriär

Vill du utveckla dig, lära känna personer som jobbar i andra branscher och bli bättre på att skapa möjligheter och marknadsföra dig själv? Bli medlem i vår medlemsklubb – karriär.

Business Women Sverige är ett kvinnligt nätverk och en community med ca 12 000 medlemmar. Som medlem i Business Women medlemsklubb får du inspiration, nya kontakter/nätverk och personlig utveckling och du blir del av en plattform där många nya möjligheter skapas (som jobb, uppdrag, styrelseuppdrag m m).

Som medlem i vår medlemsklubb – Karriär ingår:

  • Förtur och plats på till våra inspirations- och nätverksevent (kvällar), 4 st/år: Du inspireras av en föreläsare och får delta i round table diskussioner på temat. (ingår)

 Kommande teman:

             September, framgångsrik ekonomi (tbc)

             November, självförtroende och prestation (tbc)

             Januari, Styrelseuppdrag – paketera din kompetens (tbc)

             Mars, Personlig utveckling, så kan du nå din fulla potential (tbc)

Övrigt som ingår (kväll/helg):

  • 15 maj: Master Class: Navigera i karriären & bli bättre på att ”sälja dig själv” och bygga ditt personliga varumärke” (ingår). 
  • HT24 Miniutbildning: Intro till entreprenörskap, (ingår, ord pris 990 kr)
  • Medlemskap i LinkedIngrupp för kontakt mellan träffarna
  • 30 min individuell coaching med rekryterare från Insight Competence (ingår, värde ca 600 kr)

Möjlighet att delta på andra roliga event och aktiviteter som uppkommer under året, som t ex AW och gemensam lunch med Business Leaders.

Vem är du? Du är anställd eller konsult och har kommit en bit in karriären men vill kontinuerligt utveckla dig professionellt och personligen för att ge dig själv de bästa förutsättningarna för en bra karriär. Du förstår värdet i att ha ett starkt professionellt nätverk omkring dig.

Tillägg: Vill du stå med på vår ”Öppen för nytt jobb”-lista? (500 kr/år)

En lista vi skickar till våra rekryteringskontakter en gång i kvartalet. Att stå med på listan kostar 500 kr/år då vi endast vill att du som verkligen är på väg mot nytt jobb står med på listan. Välj tillägg ”Jobblistan” i nästa steg. Totala priset blir då 2490 kr. Listan är endast för dig som är med i medlemsklubben.

Vi ser fram emot att träffa dig – Varmt välkommen!

Med reservation för ändringar.

Bli medlem i Medlemsklubben pris – 1990 kr/år: (2490 kr inkl jobblistan)

Medlemsklubb – Karriär

Betalsätt(Obligatoriskt)
Jag vill stå med på jobblistan