Informationsmöte Mentorskapsprogram 19 april

Laddar...

« Heldag

  • This %s-evenemang has passed.

Informationsmöte Mentorskapsprogram 19 april

19 april, 2023 kl. 08:30 - 09:00

Varför mentorskap?
Mentorskap leder till en kompetensutveckling, nya perspektiv och insikter hos både mentorer och adepter. I en tid då personlig utveckling har kommit högt upp på agendan är mentorskapet än mer relevant. De som är mentorer kommer får lära sig ställa frågor och lyssna och adepter kommer utvecklas i sin roll som ledare eller blivande ledare.

I september startar vi nästa program, välkommen att höra mer om det!

Business Women tillsammans med Karin Jordås erbjuder dels platser i vårt öppna program (två platser per organisation) som startar 19 september. Vi erbjuder även egna interna program till organisationer där vi håller i matchning, och hela processen från början till slut. Så har ni två medarbetare som skulle behöva utvecklas, hitta riktning och bli tryggare i sin roll eller skulle ni vilja ha ett eget program? Vi har erfarna seniora mentorer med stor erfarenhet från arbetslivet och vi matchar noga adept och mentor utifrån adeptens situation.
….

Programmet har ett coachande förhållningssätt och föreläsningar, samt diskussionsforum om t.ex. hur du kan hantera svåra situationer och samtal. Programchef är Karin Jordås, tidigare generalsekreterare på organisationen Mentor som instiftades av Drottning Silvia och med näringslivets topp i styrelsen. Programmet drivs tillsammans med Charlotta Lundin, grundare av Business Women Sverige.

Den 19 april med två olika starttider delar vi mer om vad mentorskapet kan ge och nycklar till framgång med mentorskap.

Varmt välkommen!

Detaljer

Datum:
19 april, 2023
Tid:
08:30 - 09:00

Evenemangsarrangör

businesswomen.se
View Evenemangsarrangör Website

Plats

Zoom