Lyckas med LinkedIn – digital workshop

Laddar...

« Heldag

  • This %s-evenemang has passed.

Lyckas med LinkedIn – digital workshop

19 maj, 2020 kl. 13:00 - 15:00

DIGITAL WORKSHOP  19 MAJ KL 13 – 15 – LYCKAS MED LINKEDIN!

Missa inte en unik digital workshop att bli bättre på hur du ska använda LinkedIn och ta vara på alla möjligheter som världens största nätverk erbjuder tillsammans med vår Brand & Business Booster  Tina Lindahl!

Öka din synlighet på LinkedIn och låt plattformen göra en del av jobbet åt dig automatiskt. LinkedIn ger dig enorma möjligheter att jobba både proaktivt och kostnadseffektivt med att bygga ditt varumärke, skapa nya affärer och marknadsföra dig själv och ditt varumärke!

För att nå framgång på LinkedIn så finns det 3 steg som du behöver ta

 

Steg 1) Skapa en professionell profil

Steg 2) Bygga ett strategiskt nätverk

Steg 3) Addera värde till nätverket

 

Under en digital workshop så coachar Tina dig i att ta de tre stegen så att du kan engagera dig i världens största affärsnätverk med en professionell profil och en personlig nätverks- och innehållsstrategi för att snabbare nå dina mål!

INNEHÅLL LinkedIn Business Boost – 2 timmar 

* Du får receptet till en intresseväckande profil (ditt säljbrev) för att attrahera din målgrupp och stärka ditt varumärke
* Du lär dig söka upp profiler som är av värde att kontakta och följa för att lära känna och utöka din målgrupp/kundstock
* Du lär dig att kontakta och bearbeta personer av värde för att skapa möjligheter för möten, samarbeten, försäljning mm.
* Du får veta hur du tar fram innehåll som attraherar din målgrupp och stärker ditt personliga varumärke
* Du får lära dig att använda sökord och hashtags för att hitta intressanta företag, innehåll och personer
* Du får lära dig hur du skapar din LinkedIn-community som delar dina intressen och värderingar och som promotar dig och blir din säljkår

* Du lär dig helt enkelt det bästa sättet att jobba på plattformen för att lyckas med LinkedIn! 😄

Efter vår workshop så kommer du ha en mer professionell närvaro och ha skapat en gameplan för dig och ditt företags närvaro på LinkedIn! Du vet hur du ska engagera dig och bearbeta de personer som du knyter kontakt med. Du vet också hur du ska nå ut till dina intressenter och hur du skapar en superattraktiv profil som jobbar åt dig 24/7/365 på affärsnätverket som aldrig sover.

Efter vår workshop så kommer du få uppgifter att göra på egen hand för att maxa din närvaro på plattformen.

Du kommer även att få guider, mallar och checklistor som tar dig framåt snabbare samt podd -och vlogavsnitt som Tina deltagit i.

Den digitala workshopen sker via Zoom. Den kommer att spelas in och skickas ut till dig som deltagare så att du kan lyssna och lära av Tina närhelst du vill efter workshopen.

Pris 1650 kr inkl moms.

Varmt välkommen,

Businesswomen.se & Tina Lindahl

ANMÄL DIG HÄR!

 

Vad säger tidigare deltagare? 

Jenny Åberg, Stylist ProperStyleByJ

För mig blev investeringen att lära mig mer om LinkedIn och att följa Tinas sätt att jobba helt avgörande för mitt företag! För varje råd jag följde kom det mer kontakter, mer affärer och större framgång. Att jobba med LinkedIn som ett verktyg för nätverkande och företagsbyggande har gett affärerna en fantastisk skjuts i rätt riktning. 

Susanne Forsberg, Organisationsutvecklare Carat Consulting

Tina har löst min LinkedIn-rädsla. Från att jag varit så försiktig i detta nätverk har jag med Tinas hjälp fått kunskap och mod att kasta mig ut och det har jag inte ångrat en sekund. Den tid och investering jag har gjort med Tina har hjälpt mig med att få till exakt rätt nätverk för min yrkesroll, fått mig att tänka igenom min affärsmodell och vad jag vill och är bra på. Med Tina får du inte bara en ytterst kompetent person på LinkedIn utan också en person som coachar och boostar dig till bättre affärer. 

Lina Rundqvist Troeng, VD Örebro HRL

Tina fick mig att kliva på plattformen LinkedIn, hon visade vilka möjligheter som finns där. Detta har inneburit många nya kontakter och affärer för mig. Jag ger Tina mina bästa rekommendationer! Jag kommer själv fortsätta ta hjälp av henne. Investeringen jag gjorde då jag anlitade Tina är den mest kostnadseffektiva investering jag gjort som företagare.

Anna Källman – Ledarskapsutbildare Boost Competence

Jag har deltagit i Tinas workshop och hon är en otroligt kunnig, engagerad och fängslande utbildare och jag gick ifrån workshopen fylld av energi och med mängder av användbara redskap samt en lång ”att göra lista” som verkligen är relevant för mig. Tina har hjälpt mig att se värdet med Linkedin vilket motiverar mig mycket till att använda mina nya kunskaper. Hon har också tack vare sin djupa kunskap och erfarenhet lärt mig vad som är viktigt att göra och vad som är bortkastad tid, nu vet jag vad jag ska lägga min tid på och hur jag ska göra det för att nå bästa tänkbara resultat.

Bianca Brandon-Cox – Projektledare Visit Sweden

Jag ville lära mig mer om LinkedIn generellt för att utvärdera om det var en kanal av värde för mig som jobbar med kunskapsspridning inom Exportprogrammet för måltidsturism. Genom workshopen så hjälpte Tina mig att verkligen förstå potentialen av att skapa ett kvalitativt strategiskt nätverk på LinkedIn. Jag har nu fått en direktkontakt med målgruppen samt med potentiella samarbetspartners och jag har fått större spridning och interaktion/engagemang på mina micro-kunskaps-inlägg till företag inom besöksnäringen. Även förtroendet för min roll har ökat då jag numera skapar innehåll av värde för mina kontakter på LinkedIn. Mitt nya optimerade flöde ger mig ett enormt värde då det genererar daglig omvärldsbevakning och trendspaning på områden som jag vill hålla mig uppdaterad inom. Anlita Tina, hon kommer att lära dig saker som 99% av medlemmarna inte gör på LinkedIn vilket skapar stor synlighet för dig. Jag kommer att anlita Tina igen!

Caroline Sallmander – VD iero Ledarutveckling 

Jag fick delta på en fantastiskt givande och energifull workshop med Tina. En workshop i världsklass, där vi både fick arbeta med våra egna profiler, fick teorier och konkreta tips samt massa bra exempel på hur vi kan bygga försäljning via LinkedIn. Kommer aldrig mer att göra fel 😉 Nu är det SERVE-SERVE-SERVE-SELL som gäller för hela slanten! TACK Tina!!!! 

Workshopinformation:

Workshop – Så lyckas du med LinkedIn

Pris 1650 kr inkl moms
Plats: Zoom
Datum och tid: 19/5 2020 13:00 – 15:00

Detaljer

Datum:
19 maj, 2020
Tid:
13:00 - 15:00

Plats

Zoom