Webinar – Så lyckas du på LinkedIn!

Laddar...

« Heldag

  • This %s-evenemang has passed.

Webinar – Så lyckas du på LinkedIn!

5 maj, 2020 kl. 12:30 - 13:15

För dig som är medlem i Businesswomen.se Community.

Om du inte har upptäckt kraften i världens största affärsnätverk så är det hög tid nu! På LinkedIn kan du prospektera, stärka ditt personliga varumärke, bli en tankeledare, lära dig av andra, hitta samarbeten, knyta värdefulla kontakter, boka möten, marknadsföra din verksamhet och göra affärer!

Vill du lära dig använda LinkedIn för att skapa fler affärer och attrahera värdefulla kontakter?

Då vill vi välkomna dig till en föreläsning där LinkedIn och Social Selling experten Tina Lindahl berättar hur du kan jobba med LinkedIn på bästa sätt!

👉 Det blir 30 minuter av inspiration och värdefull information som du direkt kan omsätta till aktiviteter på LinkedIn för att stärka ditt varumärke och nå ut till en bredare målgrupp.

 

Du kommer att lära dig mer om:

✔️ Hur världens största affärsnätverk på 675 miljoner medlemmar har utvecklats; hur fungerar plattformen idag?

✔️ Vad är möjligheterna att stärka ditt personliga varumärke och även företagets varumärke?

✔️ Vi reder ut begreppet Social Selling och hur du praktiskt kan jobba med det!

✔️ Vi inspireras av företagare som har klivit på plattformen och utvecklat hur vi kommunicerar till varandra och gör affärer

 

Om föreläsaren: Efter att ha tagit beslutet att bryta upp från karriären som chef i Stockholm och flytta tillbaka till hemstaden Örebro, så tänkte Tina Lindahl och hennes man att det borde vara enkelt att komma in i nya nätverk och få nya jobb. Det blev det motsatta. Tina vände sig till sitt nätverk på LinkedIn för att hitta uppdrag och även för att bygga ett lokalt nätverk i Örebro. Hon bestämde sig för att stärka sitt personliga varumärke på plattformen genom att dela med sig av sina erfarenheter, sina värderingar och personlighet för att attrahera personer av värde. Till slut knäckte hon koden för hur du skapar ett nätverk som jobbar åt dig. 

Idag driver Tina ett framgångsrikt företag där hon ger företagare en LinkedIn Business Boost genom att lära ut hur man bäst profilerar sig på världens största affärsnätverk, hur man maxar sin närvaro och hur man bygger starka strategiska nätverk som leder till nya affärsmöjligheter, lukrativa samarbeten och värdefulla kontakter. 

Läs mer om henne här: https://www.tinalindahl.se/ eller besök hennes profil på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/tinalindahl/

Anmäl dig här.

 

Detaljer

Datum:
5 maj, 2020
Tid:
12:30 - 13:15