Webinar: Så bygger du ditt personliga varumärke i sociala medier

Laddar...

« Heldag

  • This %s-evenemang has passed.

Webinar: Så bygger du ditt personliga varumärke i sociala medier

17 november, 2020 kl. 12:00 - 13:00

Välkommen på webinar!

Tema: Så bygger du ditt personliga varumärke på sociala medier

Om webinariet:
När vi jobbar hemifrån och fysiska träffar ställs in så blir det allt viktigare att nätverka och synas digitalt. Samtidigt så är det lätt att känna sig överväldigad av alla sociala medier-plattformar. Måste man verkligen finnas på alla sociala medier och hur vet man vad man ska posta om? Hur gör man för att komma igång? Joella Skoogh, konsult inom digital kommunikation, lär ut hur du kan bygga ditt personliga varumärke och få en skjuts i karriären med sociala medier som verktyg.

Om Joella:
Joella Skoogh har flera års erfarenhet av att ha jobbat med digital kommunikation och marknadsföring i Norden, Storbritannien och USA. Hon var senast ansvarig för digital marknadsföring och PR på Philips TV & Audio och är idag egenföretagande konsult. Hon hjälper sina kunder med strategier, coachning och utbildning inom sociala medier och varumärkesbyggande.

Det praktiska:

Datum: 17 november
Tid: 12-13
Plats: Zoom (länk kommer
Pris: Kostnadsfritt den här gången.
Begränsat antal platser.

För att delta krävs att du är medlem i Businesswomen.se community, så kommer inbjudan där du registrerar dig i mejlen inom kort. Bli medlem kostnadsfritt här.

Detaljer

Datum:
17 november, 2020
Tid:
12:00 - 13:00
%s-evenemang etiketter:
,

Plats

Zoom