Webinar: Vertikalt ledarskap – att leva och leda fullt ut

Laddar...

« Heldag

  • This %s-evenemang has passed.

Webinar: Vertikalt ledarskap – att leva och leda fullt ut

5 maj, 2021 kl. 12:00 - 13:00

Välkommen på lunchwebinar på temat. ATT LEVA OCH LEDA FULLT UT

 – Vertikal utveckling, det mest tongivande inom ledarutveckling

Jessica Löwenheim är marknadschefen som sadlade om och arbetar idag med att hjälpa människor och organisationer till ett bättre ledarskap genom vertikal utveckling.

Jessica berättar för oss vad vertikal utveckling är och varför det är så viktigt. Hon delar sin egen personliga resa och ger oss inspiration och verktyg i att utveckla, uppmuntra och utmana oss själva i att skapa nya regler och möjligheter för ditt liv för att lyckas på dina egna villkor – öka självledarskapet och ledarskapet av andra.  Denna föreläsning handlar om hur vi alla kan utveckla oss till de vi vill och behöver vara; för oss själva, för andra och kanske världen i stort.

Att vara en bra ledare handlar primärt om hur väl du känner och leder dig själv. Talang , kompetenser, verktyg gör oss inte till stora ledare, hängivelsen till din egen självutveckling gör det.

Vad är vertikal utveckling?

Vår förmåga och vilja att utvecklas, lära, prova nytt, upptäcka och utforska är medfödd. Kanske är det tom det som är själva drivkraften som utgör livskraften, modet och lusten att leva? Tänk på alla gånger när du upplevt att du klarat något du inte trodde du kunde eller när du inser att mött en tidigare rädsla eller plötsligt ser din egen tillväxt – inser att du vuxit, utvecklats och blivit mer av dig själv – känn in glädjen och livslusten som du kände då!

Vertikal utveckling utvecklar dig på en resa till:

  • STÖRRE SINNE – FREE YOUR MIND
  • STÖRRE HJÄRTA – OPEN YOUR HEART
  • MER SJÄL – FREE YOUR SOUL
  • BÄTTRE SJÄLV – YOUR AUTHENTIC SELF

 

I takt med vår vertikala utveckling så ökar också vårt välmående, välbefinnande och vår livsupplevelse. Det är därför Jessica brinner så för vertikal utveckling. Vi kan må bättre, öka vår livsupplevelse och möjliggöra mer för oss själva, varandra och världen.

 

Om Jessica Löwenheim:

Efter att ha klättrat på karriärstegen i 15 år som chef i nationella och internationella organisationer kom jag till insikten att jag tappat bort mig själv på vägen. Varför var resultat viktigare än människor? Varför hade vi värderingar som vi inte levde efter? Varför kunde jag inte leda eller ledas på ett sätt som kändes mänskligt hållbart? Varför kände jag mig mer som en ”human doing” än en ”human being”?

Och VARFÖR mötte jag så många som kände på samma sätt? Detta behövde och ville jag ändra på!

Genom utbildningar inom coachning, organisationsutveckling, gestalt psykologi, positiv psykologi, emotionell intelligens, österländsk filosofi och västerländsk vetenskap växte jag upp och vaknade upp!

 

 

Detaljer

Datum:
5 maj, 2021
Tid:
12:00 - 13:00
%s-evenemang etiketter:
, ,

Plats

Zoom