Clarion hotel Arlanda Airport anordnar talangjakt för utsatta

Under nyårshelgen marknadsförde de sig mot hundägare med fyrverkerirädda vovvar då Arlanda är en fyrverkerifri zon. Nu anordnas talangjakt för utsatta människor i samhället. Med avsides geografisk placering hittar Clarion hotel nya kreativa sätt att utmärka sig.

I samarbete med Samhall, Arbetsförmedlingen Luftfart och Sigtuna Kommun söker Clarion Hotel Arlanda Airport tio praktikanter. Under tre till sex månader erbjuds ungdomar, långtidsarbetslösa, utrikes födda kvinnor, ensamkommande flyktingbarn samt människor med funktionsnedsättning en ovärderlig arbetslivserfarenhet.
Den 13:e februari arrangerar hotellet en talangjakt för att hitta talangerna.

– Vår förhoppning är att kunna erbjuda vidare anställning efter avslutad praktikperiod. Kan vi inte det är glada vi att kunna erbjuda människor som står utanför arbetsmarknaden en adekvat arbetslivserfarenhet och färska referenser. I gengäld får vi tillbaka duktiga personer som verkligen värdesätter att ha ett jobb att gå till. Det är värt mycket både ur en samhällssynpunkt och för oss som företag. Om vårt initiativ sprider ringar på vattnet så att andra företag tar efter oss är vi extremt glada.

Passion och HR Manager på Clarion Hotel Arlanda Airport är Malin Selberg.

källa: mynewsdesk

Heads up för kreativ titel, fler moderna företag bör ha Passion Managers i organisationsschemat.

/Businesswomen.se