Ny gästbloggare – Bianca Britten-Austin skriver om livet som Talent Manager och sina passioner kost och träning

Vi välkomnar Bianca Britten-Austin som ny gästbloggare på Businesswomen.se! Ni kommer få följa Bianca i hennes vardag, på jobbet som Talent Manager på Elite Hotels, men Bianca brinner också för kost och hälsa vilket hon tidigare drev företag inom. Hon kommer dela utmaningar, tips och insikter med er här varje vecka så missa inte!

Namn: Bianca Britten-Austin

Yrke: Talent Manager

Utbildning: Civilekonom Handels Göteborg

Tidigare i karriären har jag jobbat som:

  • Managementkonsult på Accenture inom Talent & Organisation Performance
  • HR manager på Scandic Hotels
  • Egen företagare med företaget B Healthy där jag kombinerade utbildningar inom Personligt Ledarskap på MT-Gruppen, Personlig Träning (lic. via S.A.F.E) och kostrådgivning för grupp och individer
  • HR Business Partner på Business Sweden
  • Talent Manager för Elite Hotels Sverige

Familj: Förlovad med Ulf, som jag har Troja tillsammans med (3-årig labrador), mamma, pappa, storebror med fru och barn.

Bästa bok: Louise Boije af Gennäs trilogi Högre än alla himlar, Blå korall och Folk av en främmande stam

Kändis jag skulle vilja äta middag med: Kändis är inte viktigt för mig. Men ge mig en intressant och genuin person så äter jag gärna middag med hen vilket dag som helst i veckan!

Detta kommer jag blogga om: Tänkte ta mig friheten att röra mig inom flera delar av min yrkesmässiga och privata vardag; Talent management och Personligt ledarskap (min yrkesmässiga grund) och träning och kost (är lic. Personlig tränare och brinner för hälsoaspekten, samt passionerad foodie och utbildad kostrådgivare.)

Hoppas ni vill följa med!

Bianca Britten-Austin