Webkurs: Öka din försäljning!

Försäljning är a och o i företagandet. Men vad händer när allt stannar upp? Hur ska du tänka kring din försäljning? 

Nu finns tid att stanna upp och ta till sig nya metoder för att stå redo och kunna öka din försäljning när marknaden tillåter det. Eller hitta nya vägar framåt. Nu erbjuder vi en försäljningsutbildning i tre delar med experten Anna Forsberg.”

Vi hjälper dig att komplettera en expert- eller konsultroll med förmågan att sälja med den träffsäkra metoden ”Why They Buy”.

Du lär dig förstå och kommunicera med dina kunder och din omvärld för att på det sättet öka din försäljning.

Upplägg:

Tillfälle 1: Lär dig identifiera kundens värderingar! Steg ett i Why They Buy-metoden.

Tillfälle 2: Säljcykel för konsultverksamhet i relation till olika kunder. Deltagarna får en modell att använda i sin egen verksamhet.

Tillfälle 3: Implementera Why They Buy i dig egen verksamhet, verktyg och fortsatt användning.

I varje ingår gruppövningar och eget arbete.

Säljexperten Anna Forsberg håller i utbildningen:

Anna Forsberg utbildar i försäljning med särskild inriktning på konsultbranschen. Många företag har ett komplicerat erbjudande, lång och diversifierad säljprocess. Försäljningsarbetet blir tydligare och mer effektivt med en gemensam arbetsmetod och en systematik som minskar osäkerhet i företaget.

Inom ramen för det egna företaget Miliana AB är Anna affiliate partner till BANKCODE (USA) och Senior Consultant för Regium International AB (Sverige). Under 2020 är Anna ambassadör för utbildningsturnén ”Hela Sverige Säljer”. Genom att bättre förstå och kommunicera med våra kunder ökar försäljningen. Konceptet kallas Why They Buy.

Säljexperten Anna Forsberg

När du är färdig har du nya verktyg för att öka din försäljning och en plan som du gjort för just ditt företag.

När: Måndagar 18 maj, 25 maj, 1 juni.

Plats: Zoom

Tid: 12.30-13-45 live med Anna Forsberg

Pris: 2500 kr + moms

Anmäl dig via formuläret, efter din anmälan får du en bekräftelse och information inför första tillfället. Betalning sker via faktura. Anmälan är bindande. Anmäl dig senast 15 maj. Begränsat antal platser.

Målet är att du ska ha en plan och aktiviteter för att få nya kunder, bättre erbjudande och snabbt täcka kursavgiften. Glöm inte investera i dig själv och din försäljning, det kan göra all skillnad för ditt företag och dess överlevnad framåt. Varmt välkommen!