Tina Thörner – 3 tankar om mental framgång

 

1. 80% av all framgång skapas i skallen, säger Tina Thörner, tidigare kartläsare i några av världens tuffaste ökenrallyn . Vilka idrottare har nått sina resultat utan mental träning?

2. Du har ansvar för allt du gör, säger och tänker. Så välj att tala väl till dig själv och andra! Ett tips är att bemöta alla nya människor precis så som en hund gör, med förutsättningslös glädje och nyfikenhet. Energi smittar!

3. Det handlar om att hitta perfekt balans mellan gas och broms. Att våga med förnuft. Den perfekta balansen uppnås genom träning!

Tina Thörner har en framgångsrik karriär som kartläsare i några av världens tuffaste ökenrallytävlingar, hon har kommit trea i Let’s Dance och är numera en uppskattad coach och föreläsare. Hon letar ofta ett högre i syfte i sina uppdrag och t ex kom mycket av drivkraften i Let’s Dance, av att hennes danspartner Tobias skulle få full lön hela perioden, och då var de tvungna att dansa sig kvar alla veckor – och så fick det bli. Tina Thörner har också ett engagemang i ett barnhem i Bangui i Centralafrikanska republiken