Ny gästbloggerska på Businesswomen.se! Juristen Thérèse Paulsen skriver om livet som jurist och egen företagare

Vi välkomnar Thérèse Paulsen som kommer skriva för Businesswomen.se de tre kommande månaderna med start i februari. Thérèse kommer skriva om livet som jurist och egenföretagare och kommer dela med sig av hur hon driver sitt företag och verksamhet men också ge tips till dig som funderar på, eller redan är egenföretagare. Varför ska man ha avtal och vad är viktigt att tänka på?

Namn: Thérèse Paulsen

Titel: Jurist i egna företaget Juristbyrån Thérèse Paulsen

Familj: Mamma, pappa, bror och en syster som också hjälper mig i mitt företag. Och min hund Atlas, 5 månader gammal Labrador.

Kändis jag helst skulle vilja äta middag med: Hilary Clinton

Kort om mig:

Jag heter Thérèse Paulsen, arbetar som jurist i min egen  byrå sedan juni 2015. Min byrå är allmänpraktiserande så jag tar emot ärenden inom de flesta rättsområden, och mitt nästa mål är att inrikta mig mot de som vill starta eget företag eller precis har gjort det och behöver lite hjälp med rådgivning och avtalsskrivning. Jag är otroligt tacksam över att ha fått den här möjligheten att få blogga för businesswomen.se om mitt företagande.

Jag tänker dela med mig av mina erfarenheter jag gör längs vägen både de bra och de mindre bra. Som person är jag driven och ambitiös, jag har en nyfikenhet som hela tiden pushar mig framåt mot nya utmaningar och det är därför jag nu ska utmana mig själv med att blogga för första gången.

ThereseP_paraply

Första inlägget från Thérèse kommer den 4 februari.

Varmt välkommen önskar Businesswomen.se!