Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Jeanine Esberg fick för drygt två år sedan veta att hon hade cancer.  Den mest aggressiva formen av bröstcancer. Då var hon dessutom gravid i vecka 26 och hela livet vändes upp och ner. Idag är hon färdigbehandlad, frånskild, på väg tillbaka till arbetslivet och även träningen.  En sådan kraft som hon bär med sig och den resan som hon har gjort – visar på en anamma utöver det vanliga.

Jag är väldigt nyfiken på att veta vad Jeanine skulle vilja säga till sitt yngre jag.

”Jag skulle säga att det är viktigt att vara snäll mot dig själv och din kropp. Det är inte värt att hata dig själv i spegeln varje dag och jämföra dig med vad du tror är ”perfekta människor”. Jag önskar att du förstår hur stor du är, och att du uppskattar din hälsa varje sekund. Du har så goda vänner och en riktigt rikt liv.

Förstå vad som är viktigt och sluta sträva efter omöjliga skönhetsideal. Du vet inte hur framtiden kommer att bli, därför är det viktigaste att ta vara på livet och leva varje dag.”

/Jeanine Esberg, kickass cancer survivor, mamma och inspiratör.

 

Följ oss på Instagram för mer inspirerande stories: @womeninspiration_

/Maryam Melissa Shirforoushan