Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Sini Siambalis är en driven och passionerad Make Up Artist, Hair Stylist och entreprenör.  Hennes CV är gedigen och hon har samarbetat med flertal kända varumärken, artister, politiker och TV-personligheter. Hennes karriär började dock inom dansbranschen, där hon efter gymnasiet började arbeta som dansare och danslärare. Sedan blev det även en del jobb som kostym/ rekvistaassistent på föreställningar men också turnéledare för Bounce Streetdance Company, där hon turnerade med dansteamet. Efter tio år inom dansbranschen valde hon att sadla om och satsade på sitt andra intresse; skönhet och kosmetik.

Sedan 2013 arbetar hon som Makeup Artist och Hair Stylist. Några kända namn som Sini har hunnit arbetat med är Sarah Sjöström, Ms.Williams, Röda Korset, Margot Wallström, Nobelstiftelsen, TV3, Glossybox, The Man Box, Veronica Wagner, Malin Gramer och Victoria Senkpiel.

Vi vill defintivt veta vad en kvinna som Sini skulle vilja säga till sitt yngre jag?

”Min kära modiga jag, du är helt fantastisk! Även om livet är inte lätt, handskas du med det otroligt grymt. Som du märker, kommer du att stöta på hinder längst vägen, du kommer att få välja andra vägar än det du trodde först, livet är fullt av upp-och-nedgångar, men du ska aldrig låta det förstöra din inre kreativa själ. Alla hinder som dyker upp är tecken och lärdomar, för att förbereda dig på vad som väntar. Alla människor som du kommer att möta, kommer inte stanna i ditt liv för alltid. De som är menade att finnas där, kommer ge sin tid och prioritera dig i sitt fullspäckade schema. Var aldrig rädd för att drömma, dröm större än livet och var inte rädd att gå efter det du drömmer om, även om det känns skrämmande. Nöj dig inte med mindre och tvivla aldrig på dig själv. Tro inte för en sekund du är mindre värd! Och kom ihåg, det största, mest värdefulla kärlek du någonsin kommer att behöva är den kärlek du ger dig själv. Var snäll och god mot dig själv. Om du faller och slår botten, så är det okej att gråta, men res dig upp och fortsätt, steg för steg, framåt. Släpp tag av vad som gör dig olycklig, livet är för kort för det, ta inte allt för allvarligt, ha kul, skratta och skapa oförgömliga minnen. Res mycket! Du är fantastisk!” / Sini Siambalis Make Up Artist & Hair Stylist.

 

Läs mer om Sinis karriär här: www.sinisiambalis.com

Följ Womeninspiration på Instagram: @womeninspiration_

 

/Maryam Melissa Shirforoushan