Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Hej du! Starka, modiga och omtänksam lilla tjej.
Du har ett intressant liv framför dig. Det kommer att bli många upp och ner i livet.  Och mitt i allt kan du känna dig trasig, skadad och överväldigad. Men vet du vad? Du kommer inte att misslyckas – du kommer att växa och du kommer att stiga ovanför allt. Ditt hjärta, kärlek och uthållighet kommer att leda dig igenom. Om jag bara får ge dig ett råd som tröst, så vill jag säga att du ska lyfta ditt huvud söta barn och sträcka dig, så kommer du slutligen att se horisonten. Den kommer att navigera dig genom stormen. Jag lovar dig detta – du kommer att växa i din själ och med så mycket visdom. Du kommer att lära dig om vänlighet under grymma och svåra tider. Du kommer att förstå din sanning på en mycket högre nivå.
Håll nyfiken, modig och glad. Och glöm aldrig hur mycket älskad du är, inte för vad gör och utan för vem du är,  Susanna Tigerlantz Empowerment Coach.

Suzanna Tigerlantz är en varm och klok kvinna med 11 år lång erfarenhet av chefs- ledaransvar inom försäljning och marknadsföring samt affärsutveckling. Idag arbetar hon som empowerment coach med företag och privatpersoner. Hon har en bred kunskapsbank på hur man arbetar med extremt olika individer på olika bolag med olika utmaningar. Hon drivs av att arbeta med medarbetarnas utveckling och på så sätt få ett produktivt företag. Hon coachar också privatpersoner, hon tror mycket på självutveckling och att man alltid kan lära sig nya saker. Läs mer om Susanna här: www.tigerlantz.com

För fler inspirerande tips för dig i vardagen och arbetslivet, följ oss på Instagram: @womeninspiration_

/Maryam Melissa Shirforoushan