Så vågar du möta dina känslor och bli modigare. Karin Hägglund talar utifrån egna erfarenheter

Hej, det är jag som är Karin Hägglund och jag föreläser den 24 januari på Businesswomen.se karriärnätverk. Det jag kommer prata om är hur vi blir modigare i livet när vi lär oss att möta alla våra känslor genom livet som ibland kan kännas som en berg– och dalbana.

Jag tror att det händer något med oss människor när vi delar upplevelser av livet och i min föreläsning delar jag med mig av några historier från mitt liv blandat med lite forskning. Det brukar vara en timme med både skratt och gråt och jag hoppas att du kommer känna dig inspirerad att ta nya modiga steg och leva ditt liv fullt ut när du går hem efter kvällen med Businesswomen.se den 24 januari!

Hösten 2013 avslutade Karin Hägglund sin elitidrottskarriär för att ett år senare komma tillbaka till idrotten och blev den första kvinnliga landslagsledaren i Svenska Karateförbundet inom grenen kata. Karin var även ansvarig träningsrådgivare för landslaget – också som första kvinna. Hon delar sin mentala resa hur hon tog sig till toppen, men också hur hon med sina mentala verktyg hanterat en tung förlust i privatlivet.