Nytt år – nya medlemskap!

Tidigare har du bara kunnat vara medlem i vårt karriärnätverk i Stockholm, men vi vill öppna upp för fler att bli medlem och kunna knyta till oss flera kvinnor i karriären för att ge inspiration och boosta dig att göra det bästa av din karriär. Därför kan du nu bli medlem kostnadsfritt!

Du kommer till anmälningssidan genom att klicka här:

I medlemskapet får du inbjudningar ca 2 event per år, och våra råd- och inspirationsmejl som kommer ett par gånger per år. Du kommer också få information, erbjudanden och annat som kan vara relevant för dig som kvinna i karriären. Medlemskapet ska dock inte förväxlas med Karriärnätverket, där man har ett separat medlemskap. Vi har uppdaterat även dessa, efter efterfrågan från tidigare deltagare.

Medlemskap karriärnätverket:

I karriärnätverket träffas vi en gång i månaden, ca 30 kvinnor i fina lokaler på Scandic Haymarket i Stockholm. Varje träff har ett utvecklande tema med en expert eller förebild som föreläser, och vi har även round table diskussioner och coachande övningar under året. Du träffar också våra partners och personer som arbetar inom HR för att inspireras om nya karriärmöjligheter. Vi arbetar för att ni i nätverket ska lära känna varandra för att kunna referera, tipsa och boosta varandra då ni skapar nya professionella relationer med likasinnade kvinnor från olika branscher.

Du kan vara medlem hel- eller halvår.

Guld: 350 kr / mån – Helår (10 mån)

Silver: 399 kr /mån Halvår (6 mån)

Brons: 500 kr inträdesavgift – inkluderar 1 tillfälle under året, sen kan du boka enstaka träffar, max 3 st/år á 475 kr /st. Vid tecknande av medlemskap får du en faktura på 500 kr och sedan betalar du dina separata 3 tillfällen med kort eller swisch vid anmälan. Gäller 1 år.

I medlemskapet ingår även medlemskap i vår slutna Facebookgrupp, där vi lägger ut sökningar och jobbtips m m, plats i vår talangpool (ej företagsmedlemmar) och förhandsinbjudan till extra event, t ex företagsevent och frukostseminarium.

Medlemskapen är tidsbundna, halv eller helår.

Du kan gästa nätverket en gång innan du bestämmer dig för om det är något som passar dig. Läs mer om Karriärnätverket via länken här.