Karriärnätverk

karriärnätverk

Businesswomen.se karriärnätverk är ett kvinnligt nätverk och mötesplats för dig som tycker din karriär är rolig och viktig, och för dig som har ambitioner att utvecklas nu eller senare.

Vi är ca 20-30 karriärmedvetna kvinnor som träffas cirka en gång i månaden. Varje tillfälle har ett specifikt tema, t ex träffa karriärcoachen, möt VDn på spännande bolag eller höstens affärsmode. Vi hjälper varandra framåt i karriären eller med de utmaningar vi står inför just nu. Många blir medlemmar via rekommendation tack vare att de ses som talangfulla kvinnor med positiv attityd och driv.

Varför ingå i karriärnätverk? Karriären är en stor del av livet och genom att lära känna människor från andra branscher och positioner så breddas din kunskap om vad för arbete som kan passa din profil bäst och du får även konkreta ingångar som kan hjälpa dig till ditt nästa jobb. Är du nöjd med ditt jobb idag finns ändå mycket utbyte, inspiration och kunskap att få, och ett ställe att tanka ny energi på.

Program 2018

Datum:            Tema:

24 jan                Våga möta dina känslor – vänd motgång till framgång

21 feb                Trading & investeringar, lär dig grunderna

21 mars            Framgångsplaneten – trendspaning och livsmönster

18 april            Så startade jag mitt välgörenhetsprojekt/verksamhet

16 maj              Personlig utveckling – glöm inte att investera i dig själv

13 juni              Kvinna och förebild – ”min success story”

19 sept             Förverkliga dina drömmar

17 okt               Speed dateing med HR och rekryterare

14 nov              Kroppsspråk & Härskartekniker

5 dec                 Ledarskap – nyckeln till framgång?

Med reservation för ändringar.

Vi ser fram emot ett roligt och inspirerande år tillsammans!

Vem är du?

Vi tror att du är i mitten av din karriär, du tycker om att arbeta och brinner för att din karriär ska bli så som just du vill ha den. Du är intresserad av karriärfrågor men har också intresse för mode, personlig utveckling, böcker, film och vänner och familj.

Talangpooler

Har du ambition att bli chef eller chef med större uppdrag än du har idag? Vi har även olika talangpooler som vi kommer fronta mot headhunters, rekryteringsbyråer och företag som letar efter sin nästa kvinnliga ledare.

Intresseanmälan till nätverket:

Fyll i vårt intresseformulär här:

Var: Vi håller till på fina hotell Scandic Haymarket på Hötorget i Stockholm

När:  kl 17.30-ca 20.40

Vad: Vi bjuder på lättare förtäring och bubbel

Pris: Första tillfället erbjuder vi dig ett ”prova-på-pris” på 195 kr, vi vill dock att du ska ambitionen att bli en del av nätverket och vara med vid samtliga tillfällen för att hinna lära känna konceptet och alla medlemmar. Det är så du får ut mest av nätverket.

Medlemskap karriärnätverket:

Guld: 350 kr / mån – Helår (10 mån)

Silver: 399 kr /mån Halvår (6 mån)

Brons: 500 kr inträdesavgift – inkluderar 1 tillfälle under året, sen kan du boka enstaka träffar, max 3 st/år á 475 kr /st. Vid tecknande av medlemskap får du en faktura på 500 kr och sedan betalar du dina separata 3 tillfällen med kort eller swisch vid anmälan.

I medlemskapet ingår även medlemskap i vår slutna Facebookgrupp, plats i vår talangpool (ej företagsmedlemmar) och inbjudan till extra event, t ex företagsevent och frukostseminarium.

Medlemskapen är tidsbundna, halv eller helår.

Avanmäler du dig samma dag räknas din plats som förbrukad. Priserna faktureras helår eller halvårsvis och faktureras i förskott. Priserna är inkl moms för privatperson och exkl moms för företag (Juli och augusti utgår och debiteras inte).

 

 

 

 

 

Se mer från 2016 karriärnätverksträffar här: