Karriärnätverk

Business Women Karriärnätverk

Karriärnätverket är just nu pausat. Registrera dig istället via businesswomen.se/medlem för att få uppdateringar om kommande evenemang.

Businesswomen.se karriärnätverk är ett kvinnligt nätverk och mötesplats för dig som tycker din karriär är rolig och viktig, och för dig som har ambitioner att utvecklas nu eller senare.

 Varje tillfälle har ett specifikt tema, t ex träffa karriärcoachen, möt VDn på spännande bolag eller personlig utveckling. Vi hjälper varandra framåt i karriären eller med de utmaningar vi står inför just nu. Många blir medlemmar via rekommendation tack vare att de ses som talangfulla kvinnor med positiv attityd och driv.

Varför ingå i karriärnätverk? Karriären är en stor del av livet och genom att lära känna människor från andra branscher och positioner så breddas din kunskap om vad för arbete som kan passa din profil bäst och du får även konkreta ingångar som kan hjälpa dig till ditt nästa jobb. Är du nöjd med ditt jobb idag finns ändå mycket utbyte, inspiration och kunskap att få, och ett ställe att tanka ny energi på.

Teman 2021

  • Ditt personliga varumärke
  • Talent Management/rekrytering
  • Starta och driva företag
  • Ledarskap
  • Styrelsearbete
  • Balans i livet och karriären
  • Ekonomi, investeringar och kapital

Vem är du?

Vi tror att du är i mitten av din karriär, du tycker om att arbeta och brinner för att din karriär ska bli så som just du vill ha den. Du är intresserad av karriärfrågor men har också intresse för mode, personlig utveckling, böcker, film och vänner och familj.

Intresseanmälan till nätverket:

Fyll i vårt intresseformulär här:

Var: Vi håller till centralt i Stockholm vid IRL träff, annars över Zoom.

När:  kl 17.30-ca 20.30/45

Pris: Första tillfället erbjuder vi dig ett ”prova-på-pris” på 299 kr, vi vill dock att du ska ambitionen att bli en del av nätverket och vara med vid samtliga tillfällen för att hinna lära känna konceptet och alla medlemmar. Det är så du får ut mest av nätverket. När du tackar ja, får du ett mail med länk där du betalar med kort eller swisch för att boka din plats. (återbetalas ej vid förhinder)

Medlemskap karriärnätverket:

399 kr / mån – bindningstid 6 månader

I medlemskapet ingår även medlemskap i vår slutna Facebookgrupp, plats i vår talangpool (ej företagsmedlemmar) och inbjudan till extra event, t ex företagsevent och andra aktiviteter.

Avanmäler du dig samma dag räknas din plats som förbrukad. Priserna är inkl moms för privatperson och exkl moms för företag.