Advisory & Growth program

Vill du vara med och göra skillnad? Var med och se till att Sverige får fler framgångsrika företag drivna av kvinnor, samtidigt som du stärker ditt egna företag.

Som företagare är det lätt att man blir ensam med stora beslut. Man förväntas också vara expert och kunnig inom alla områden som finansiering, organisation, delägarskap, sälj och marknadsföring. Men ensam är inte stark och genom att inte ta hjälp av andra riskerar ditt bolag att fastna. Via det här programmet hjälper er bli varandras experter för att kunna ge varandra råd, input och kunskap på hur du ska kunna bygga ditt bolag stabilare och ta rätt beslut. 

Du blir en del av grupp om 5-7 personer med olika kompetenser, men där alla företagare. Ni pratar utmaningar här och nu men blickar även framåt och går igenom utmaningar och möjligheter inom:

-Försäljning

-Marknadsföring/PR

-Organisation/HR

-Jobba smart/processer och flöden

-Finansiering/delägarskap

-Personligt ledarskap

-Vision/Strategi

Nästa programstart:

Vem är du?

Du är företagare eller VD och har erfarenhet av att driva företag och har god kunskap om dess utmaningar och möjligheter. Du vill få ditt bolag att växa med lönsamhet från er nuvarande nivå och ta in extern kompetens i ditt bolag.

Processen: Är du intresserad av vara med i programmet? Fyll i din ansökan nedan så kommer vi i nästa steg återkomma till dig. Gruppen om 5-7 personer sätts samman för att komplettera varandras kompetenser.

Fyll i ansökan nedan så återkommer vi till dig för en intervju.

Ansökan – Business Women Advisory & Growth program

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Programmet drivs av Lilian Arturén, företagare och coach och Charlotta Lundin, entreprenör och grundare av Business Women Sverige.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi behandlar dina kontaktuppgifter i enlighet med vår gdprpolicy, läs mer här: businesswomen.se/gdpr

Har du frågor ställ dem till info@businesswomen.se.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!