Advisory & Growth program

Vill du vara med och göra skillnad? Var med och se till att Sverige får fler framgångsrika företag drivna av kvinnor, samtidigt som du stärker ditt egna företag.

Som företagare är det lätt att man blir ensam med stora beslut. Man förväntas också vara expert och kunnig inom alla områden som finansiering, organisation, delägarskap, sälj och marknadsföring. Men ensam är inte stark och genom att inte ta hjälp av andra riskerar ditt bolag att fastna. Via det här pilotprogrammet vill vi testa ett nytt koncept där vi hjälper er bli varandras experter för att kunna ge varandra råd, input och kunskap på hur du ska kunna bygga ditt bolag stabilare och ta rätt beslut. 

I pilotprogrammet blir du en del av grupp om 5-7 personer med olika kompetenser, men där alla företagare. Ni träffas och pratar utmaningar här och nu men blickar även framåt och går igenom utmaningar och möjligheter inom:

-Försäljning/Marknad

-Organisation/delägarskap

-Personligt ledarskap

-Vision/Strategi

Pilotprogrammet är en koncentrerad version under våren där vi ses en heldag och tre halvdagar.

Datum:

2 – maj heldag

16 – maj halvdag kl 8-12

30 – maj halvdag kl 8-12

8 – juni halvdag 8-12

Vi håller till på The Park Södra i Stockholm.

Pris: 4900 kr + moms, faktureras i förskott. (kan delbetalas i två delar)

Ordinarie program (med annan högre prisbild) planerar starta efter sommaren 2023.

Vem är du?

Du är företagare eller VD och har erfarenhet av att driva företag och har god kunskap om dess utmaningar och möjligheter. Du vill få ditt bolag att växa med lönsamhet från er nuvarande nivå och ta in extern kompetens i ditt bolag.

Processen: Är du intresserad av vara med i vårt pilotprojekt? Fyll i din ansökan nedan så kommer vi i nästa steg återkomma till dig. Gruppen om 5-7 personer sätts samman för att komplettera varandras kompetenser. Blir du uttagen till gruppen meddelas du senast 31 mars.

Ansökan till pilotprogrammet görs genom att fylla i formuläret ovan senast 24 mars.

Välkommen med din ansökan!

Ansökan - Business Women Advisory & Growth program

Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Programmet drivs av Lilian Arturén, företagare och coach och Charlotta Lundin, entreprenör och grundare av Business Women Sverige.

Genom att skicka in formuläret godkänner du att vi behandlar dina kontaktuppgifter i enlighet med vår gdprpolicy, läs mer här: businesswomen.se/gdpr

Har du frågor ställ dem till info@businesswomen.se.

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan!