Bli medlem i Businesswomen.se Community

Businesswomen.se – vi inspirerar och skapar möjligheter för talangfulla kvinnor med ambitioner i livet och karriären. Via oss hittar du inslag av vad som är på gång, affärsmode, tips och inspiration för dig som gör karriär och för dig som är företagare.

Medlem Businesswomen.se Community:

Att bli medlem i vår community kostar inget. Matchar Businesswomen.se med dina intressen och ambitioner, fyll i formuläret så kommer du få inbjudningar till ett par utvalda event per år (obs, ej samma medlemskap som karriärnätverket) och vårt inspirationsmejl som håller dig uppdaterad och ger dig spännande erbjudanden.

Vi har teman som byta jobb, byta bransch, personligt ledarskap, styrelsearbete, framgångsrik ekonomi, investera och andra ämnen som är relevanta för dig som vill växla upp eller växla om i din din karriär eller bara hålla dig uppdaterad och inspirerad.

Bli medlem i Businesswomen.se Community genom att fylla i formuläret nedan:

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Genom att bli medlem godkänner du att vi sparar dina uppgifter och delar dem med våra partner/sponsorer för relevanta erbjudanden. Du kan närsomhelst avsluta och be oss radera dina uppgifter. Läs mer här.