Bli medlem i Business Women Sveriges Community

Bli medlem i Business Women Sveriges Community

Business Women Sverige – vi inspirerar och skapar möjligheter för talangfulla kvinnor med ambitioner i livet och karriären. Via oss hittar du inslag av vad som är på gång, tips och inspiration för dig som gör karriär och för dig som är företagare.

Medlem Business Women Community:

Att bli medlem i vår community kostar inget. Matchar dina intressen och ambitioner, fyll i formuläret så kommer du få inbjudningar till ett par utvalda event per år (obs, ej samma medlemskap som medlemsklubbarna) och våra inspirationsmejl som håller dig uppdaterad och ger dig spännande erbjudanden.

Vi har teman som byta jobb, byta bransch, entreprenörskap, bygga bolag, personligt ledarskap, styrelsearbete, framgångsrik ekonomi, investera och andra ämnen som är relevanta för dig som vill växla upp eller växla om i din din karriär eller bara hålla dig uppdaterad och inspirerad.

Genom att bli medlem godkänner du att vi sparar dina uppgifter och delar dem med våra partners/sponsorer för relevanta erbjudanden. Du kan närsomhelst avsluta och be oss radera dina uppgifter.

Ibland smiter en bugg in i formuläret, skicka då ett mail till info@businesswomen.se så lägger vi till dig manuellt. Välkommen!