Bli medlem i Business Women Sveriges Community

Bli medlem i Business Women Sveriges Community

Business Women Sverige – vi inspirerar och skapar möjligheter för talangfulla kvinnor med ambitioner i livet och karriären. Via oss hittar du inslag av vad som är på gång, tips och inspiration för dig som gör karriär och för dig som är företagare. Vi har sen 2015 haft ett 100-tal av Sveriges främsta föreläsare som delat sina kunskaper och bästa tips för att du ska lyckas bättre och snabbare.

Medlem Business Women Community:

Att bli medlem i vår community kostar inget. Matchar dina intressen och ambitioner, fyll i formuläret så kommer du få inbjudningar till ett par utvalda event per år (obs, ej samma medlemskap som affärsnätverket) och våra inspirationsmejl som håller dig uppdaterad och ger dig spännande erbjudanden.

Vi har teman som byta jobb, byta bransch, entreprenörskap, bygga bolag, personligt ledarskap, styrelsearbete, framgångsrik ekonomi, investera och andra ämnen som är relevanta för dig som vill växla upp eller växla om i din din karriär eller bara hålla dig uppdaterad och inspirerad.

Bli medlem i Business Women Community genom att fylla i formuläret nedan:

(Fungerar det inte? Just nu behöver du godkänna cookies och använd gärna Chrome webbläsare. Alternativt maila info@businesswomen.se så lägger vi till dig. Varmt välkommen till vår community!)

Genom att bli medlem godkänner du att vi sparar dina uppgifter och delar dem med våra partner/sponsorer för relevanta erbjudanden. Du kan närsomhelst avsluta och be oss radera dina uppgifter. Läs mer här.

Bli medlem

Bli medlem

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Läs mer om vår GDPR-policy här!