Vilket råd skulle du vilja ge ditt yngre jag?

Sofia Kacim är retoriker och föreläsare och har de senaste åren föreläst för några av Sveriges största bolag om hur man attraherar millennials till arbetsplatser. Med en graciös stil tar hon sig an nya utmaningar och retorikcoachar näringslivsledare såväl forskare och artister. Hon brinner för att stärka och skapa engagemang bland kvinnor, och vill se fler kvinnor ta plats som ledare, entreprenörer och inom innovation. En tjej med mycket skinn på näsan som också är medgrundare till det globala nätverket Her Global Network. Vi ville verkligen veta vilket råd hon skulle vilja ge sitt yngre jag?

”Kära unga älskade mig. Lyssna på mamma, lita på mig, hon har alltid rätt även om du just nu tycker att hon inte har någon aning. Fråga henne alla dina frågor som du undrar, gråt mer mot hennes axel, gå upp och dansa med henne när hon spelar sina galna marockanska låtar. Och när hon uppmanar dig att du sluta tänka på ditt utseende, vikt och mat. Gör det. Bara sluta. Lägg din energi på sporten du älskar och vännerna som du har omkring dig – inte på saker som gör dig osäker och dränerar din energi. I skolan – höj din röst och gör din åsikt hörd. Och när du känner att du har höjt din röst, så höj den lite mer. Du är smart, snäll och modig men mest av allt – du är tillräcklig. Jag älskar dig”, Sofia Kacim, retorikkonsult, föreläsare och medgrundare av Her Global Network

 

Följ oss på Instagram för att ta del av mer inspiration och pepp! Klicka på länken: www.instagram.com/womeninspiration_