Höstsäsongen är här!

Efter sommar och ledighet har många haft tid att ladda batterierna och hunnit fundera på framtiden och vad man vill att den ska innehålla. Vi på Businesswomen.se vill skapa möjligheter för dig att ta nästa steg, som ledare, konsult, entreprenör eller annat. Här hittar du konkreta ingångar för hur du komma vidare.

Vad är på gång?

18 september drar vi igång höstens karriärnätverk på temat ”Träffa karriärcoachen – lyft dina styrkor” Föreläser gör Businesswomen.se grundare Charlotta Lundin. Inbjudningarna har gått ut.

San Fransisco – 23 – 27 september

Vi har blivit inbjudna av San Fransisco Chamber of Commerce och deras ”Connecting Women program” för att under tre dagar göra företagsbesök och annat i Silicon Valley, som är känt för att vara startupvärldens mecka. Vad är de senaste trenderna? Vi besöker bland annat Google och ska åka självkörande bilar. Följ oss på Instagram för att ta del av resan!

Hälsa och karriär – 4 oktober

Hälsa och karriär, går det hand i hand? Det är lätt att glömma sig själv i en tillvaro med jobb och familj, MEN det är viktigt att inte glömma sig själv för att vara hållbar. Här ger vi dig en halvdag med fokus på dig. Vi inspireras av föreläsare, yogar och äter lunch tillsammans.

16 oktober – Karriärnätverk på tema Balans – livet och karriären

Det pratas om balans men många har svårt att nå den. Vi har därför bjudit in personer 4 personer som har vänt en obalanserad tillvaro till en balanserad till en paneldebatt på scen. De kan prestera på sin arbetsplats, nå resultat men också ha tid för familjen – utan att stressa. Hur har de gjort? Vilka verktyg har varit viktiga för att få en beständig förändring?