Varmt välkommen på frukostevent 9 oktober! Tema ”Arbetsmiljö och hälsa skapar resultat”

Det pratas mycket om arbetsmilö och hälsa, något som påverkar oss alla i vardagen. Vi gästas av Kristina Öberg från KRIOBE Konsult som föreläser på temat arbetsmiljö, hälsa och hur det påverkar resultatet. Du får även möjlighet att delta i round table diskussioner på temat för att få reda på hur andra jobbar med frågan idag.

Kristina Öberg är expert på arbetsmiljö, hälsa och hur det kan kopplas till resultat

I ett företag eller organisation idag är den mänskliga resursen viktigaste resursen. Alla företag vill att sina medarbetare presterar, trivs och därmed har ett hållbart arbetsliv. Men vi vet att det kommer inte av sig själv, alla chefer/ledare behöver stöd och resurser för att klara denna uppgift. Idag är den mänskliga resursen kanske den viktigaste resursen för att öka produktivitet och lönsamhet. Men hur bör man organisera sig internt? Vilka leverantörer bör man som kund ha för att få ut effekten av sina investeringar gällande arbetsmiljö och hälsa?

”KRIOBE konsult startade jag sommaren 2016 efter att i 14 år varit verksam som utvecklingschef, produktchef och affärsutvecklingschef inom företagshälsovården. Innan det 7 år på Tieto som managementkonsult med inriktning på förändringsprocesser. ” / Kristina Öberg

Datum: 9 oktober

Tid: Frukosten står uppdukad från 7.30, kl 8 startar programmet och slutar 9.30

Plats: Audi Showroom, Norrmalmstorg

Pris: 249 kr

Anmäl dig till maria@businesswomen.se senast 4 oktober.

Varmt välkommen!