Temadag ”Karriär och hälsa” Yasuragi 6 oktober

Många lever hektiska liv under hösten. Man klarar att stressa i perioder men då är det viktigt att återhämta sig. Därför är vi glada att presentera en dag med fokus på dig, återhämtning och inspiration tillsammans med Yasuragi!

Temat för dagen är ”Karriär och hälsa”, något som går hand i hand för att vara hållbar. Under dagen lotsas vi genom Yasuragis japanska bad för att uppnå Yasuragi-effekten, bjuds på hälsosam lunch, yogar och avslutar med en inspirerande föreläsning av Mia Borgernäs på temat ”Personligt ledarskap”. 

”Min föreläsning ”It’s Up 2 U” är en inspiration- och motivationskick som ger dig insikten om att börja med dig själv för att få till en förändring för förbättring. Hur du kommunicerar med din omgivning och dig själv på ”rätt sätt” och vad det betyder i din vardag, i ditt jobb, i din affärsverksamhet och som ledare.”

Mia Borgernäs har en mångårig och framgångsrik karriär som utbildare, säljare och ledare i både små och stora företag. Hon är också delägare och delgrundare i ekologiska hudvårdsföretaget Hada. 

Program:
11:00 – Samling ombyte badintro (du får badkläder och Yasuragis berömda badrock ”yukata” på plats)
11.30 – Tid för Yasuragis japanska bad
13:00 – Lunchbuffé
13:50 – Yoga
14.45 – Föreläsning
16:00 – Slut  

Du får som vanligt tillfälle att knyta kontakt med andra kvinnor
i karriären.

Pris per person:
Medlem i karriärnätverket 1099 kr 
Medlem i community 1199 (bli medlem kostnadsfritt via businesswomen.se/medlem
Icke medlem 1399 kr.

Du som är medlem har fått inbjudan i mailen, tacka ja via länken där. Inte medlem eller andra frågor? Anmäl dig eller mejla frågor till maria@businesswomen.se

Varmt välkommen till en härlig och återhämtande dag!

Evenemangsinformation
Inbjudan temadag Yasuragi 6 oktober
Hamndalsvägen 6, Saltjsö-boo 6/10 2019 11:00 -16
Begränsat antal platser. Anmälan är bindande.
Anmäl dig före 27 september.