Ta kontrollen över ditt personliga varumärke!

Vi ge vill dig bästa möjliga förutsättningar för ett bättre år. Som första steg rekommenderar vi att du tar makten över ditt personliga varumärke, då det är något som kan både hjälpa eller stjälpa i din karriär eller ditt företagande. Men ju bättre koll, desto bättre utväxling.
I en visuell värld med bilder, text och sociala kanaler påverkar allt du skriver och publicerar hur du uppfattas. Så det är viktigt att identifiera hur du vill uppfattas och vad för du vill förknippas med. Enkelt? Nja inte helt. Djupdyk i ämnet med oss! 

3 tips för att komma igång med ditt personliga varumärke.

-Ur ett karriärperspektiv – vilka kompetenser vill du att man ska uppfatta att du har?

-När du publicerar på sociala medier – vem är den viktigaste mottagaren/läsaren och vad är relevant för dem?

-Skilj på privat, personlig och professionell.

Vi har webinar och workshops på agendan, anmäl dig redan idag.

Läs mer och anmäl dig här.