Ett godare 2021!

Tack och hej 2020 och vi slår hoppfullt upp dörrarna för 2021! Tvära vändningar och alla har vi fått visa prov på förändringsförmåga i 2020. Även vi. Vårt fysiska nätverk fick gå över till digitala träffar och vi har lärt oss hålla både webinar och hybridevent. 

Så vad händer 2021?
Då vi vill fortsätta hjälpa dig med kunskap, verktyg och nätverk för att ta dig längre i karriären, driva eller starta företag så kommer året kretsa kring dessa ämnen:

  • Ditt personliga varumärke, så blir du bättre på att marknadsföra dig
  • Mot nytt och bättre jobb/rekrytering
  • Starta och driva företag/träffa entreprenören
  • Ledarskap, så blir du en bättre ledare
  • Styrelsearbete
  • Personligt ledarskap
  • Investera – så kan du tjäna pengar utöver lönen

I planeringen ligger redan en workshop på temat Personligt ledarskap, en Q&A webinar med Frida Ahlvarsson där hon också tipsar om 3 snygga plagg för Zoommötet, och en CV-workshop. Till hösten ett program om hur du kommer över dina mentala hinder för att starta företag. Mer kommer. Vi kommer också lansera nya medlemskap, håll utkik för att inte missa något!