Vi söker fler kvinnor till ledande positioner!

Vi välkomnar Din Bil som ny partner till Businesswomen.se! Vi ser fram emot samarbetet med Malin Glitterstam, HR-chef, och hennes team.

Vilka är Din Bil?
Din Bil Sverige AB representerar några av de starkaste varumärkena inom mobilitetsbranschen: Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Audi, Seat, ŠKODA, Porsche och  Europcar. Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH som är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG.

Din Bil kännetecknas av värdeorden – driv, integritet och hållbarhet som tillsammans vägleder oss i hur vi kommunicerar, samarbetar med varandra samt sätter ramen för vilka förväntningar vi har på varandras beteenden.

Din Bil är Sveriges största auktoriserade återförsäljare och servicepartner av Volkswagengruppens märken och har 50 anläggningar och 2020 medarbetare som arbetar i de tre storstadsregionerna Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi söker nu fler kvinnor till försäljning och ledande positioner.

Vilka personer söker ni till er organisation?
Dig med driv och integritet, som är duktig på att ta ansvar, skapa hållbara affärer och som vill utvecklas tillsammans med oss. Din Bils verksamhet handlar om att ge service till kunder inom mobilitet. Att vara serviceinriktad är viktigt, oavsett vilket jobb du har hos oss. Du kan jobba inom försäljning (privat och företag), eftermarknad (service, tillbehör och reparationer), logistik, ekonomi, IT, affärsutveckling mm. Vi söker fler kvinnor till försäljning och ledande positioner.

Vad erbjuder ni?
Utvecklingen inom mobilitetsbranschen går snabbt, nya produkter och tjänster kommer ut på marknaden i allt högre takt. Vi erbjuder en spännande och utvecklande arbetsplats som är under förändring, bilbranschen är inte längre vad den en gång varit och mycket kommer hända kommande år.

Nya drivmedel för miljöbilar, elektrifiering, digitalisering och uppkopplade bilar ställer nya och högre krav på ständig kompetensutveckling. För att tillmötesgå våra kunders behov utvecklar och utbildar vi hela tiden våra medarbetare. Våra anställda skall alltid ha spetskompetens inom sitt område.

Vi på Din Bil är så mycket mer än bara bilar. Vi vill skapa en hållbar organisation och få medarbetare att stanna inom företaget. Det ger kunskap, trivsel och kontinuitet. Vi arbetar därför aktivt med att säkerställa arbetsmiljön för våra medarbetare. Just nu utbildas alla chefer i inkluderande ledarskap så att vi blir bättre på att tillvarata den mångfald vi har för att uppnå lönsamhet på ett hållbart sätt. Vi är måna om att våra medarbetare ska må bra både på jobbet och på fritiden.

Vad har ni för vision?
En del av Din Bils strategiska mål för 2025 är att vara den mest attraktiva arbets- och uppdragsgivaren, samt leverera den bästa kundupplevelsen, såväl i bilhallen som digitalt. 2025 är vi ledande inom kundorienterad mobilitet.

Din Bil är inne i en expansiv och föränderlig fas, där elektrifiering och etablering är i fokus för 2022.”

Något kul du tycker vi bör veta om Din Bil?
Din Bil är inne i en expansiv och föränderlig fas, där elektrifiering och etablering är i fokus för 2022. Vi har senaste åren vuxit genom flera nyetableringar inom ramen för våra befintliga regioner. Nyligen har vi också förvärvat en privatägd återförsäljare i Hälsingland, Dalarna och Gästrikland: Bilmetro AB. Godkänns affären av Konkurrensverket så kommer vi få drygt 420 nya kollegor in i Din Bil samt ökar vår andel av försäljningen i Sverige till över 40% i de regioner där vi verkar.

Vill du veta mer om Din Bil och vilka tjänster de har lediga? Besök deras karriärsida!