Vill du jobba med människor?

Nu söker vi på Din Bil gruppen dig som trivs i mötet med kunder och där du är med i kanske ett av livets viktigaste och största köp. Du gillar att arbeta i en föränderlig bransch där kunden alltid är i fokus och där du arbetar efter individuellt uppsatta försäljningsmål.

Hos oss på Din Bil får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av våra värdeord Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder även mängder av förmåner, bland annat uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då våra anställdas hälsa är viktig för oss. Du får dessutom möjligheten att jobba i en modern verksamhet med duktiga kollegor och en god stämning. Läs gärna mer på vår karriärsida.

Om jobbet

Som relationsbyggande säljare hos oss kommer din främsta uppgift vara att sälja nya och begagnade bilar inom SEAT och Cupra. Cupra är ett nytt varumärke inom Din Bil koncernen som blev ett eget varumärke 2018. Du kommer att ingå i ett team på 4 kollegor där ni tillsammans hjälps åt att ansvara för bilhallen, demonstrationsbilarna samt annonsering av bilar på nätet.

I rollen kommer du att ha kontakt med kunden från deras första kontakt med oss till uppföljning efter avslutat köp. Du säkerställer att våra kunder blir exceptionellt bemötta under sin affär med oss samt att den planerade volymen för sålda bilar uppnås. I en del av ditt arbete ingår även att ringa samtal till potentiellt nya kunder.

På Din Bil får du en gedigen introduktionsutbildning samt kontinuerligt stöd av din försäljningschef och dina kollegor på anläggningen som hjälper och coachar dig mot dina mål.

Din Bil gruppen söker dig som vill skapa jobba med relationsskapande försäljning

Vem är du?

Vi söker dig som är van vid att bemöta kunder och har minst två års dokumenterad erfarenhet av relationsskapande arbete inom försäljning. Genom denna erfarenhet har du god insikt i värdet av att få kunden att känna sig trygg under sitt bilköp med oss.

Du har god administrativ förmåga samt förmåga att sätta dig in i nya datasystem likväl som goda kunskaper i Office-paketet. Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat. B-körkort är ett krav.

Du är öppen för att utvecklas i din roll som säljare och följer den säljprocess som gruppen i Seat Sätra har utvecklat tillsammans

Personliga egenskaper

Vi söker dig som vill representera våra varumärken och som tillsammans med verksamheten vill driva SEAT / Cupra Sätra framåt. Du gillar att arbeta med människor och att vara en rådgivande support i deras bilköp. Du utmanar dig själv, har ett engagemang och en nyfikenhet samt en positivitet som lätt smittar av sig. Du har stort kundfokus och vet värdet av goda relationer till såväl kunder, leverantörer som interna kontakter.

Du trivs en roll där du arbetar efter uppsatta mål och där du har god affärsförståelse

Du har en förmåga att hantera både ett lugnt och högt tempo och din kvalitét på ditt arbete påverkas inte på grund av att arbetstempot varierar. Du är strukturerad och vet hur du ska planera dina dagar på bästa sätt. Du trivs en roll där du arbetar efter uppsatta mål och där du har god affärsförståelse.  Sist men inte minst vill att du precis som oss, vill bidra till den goda stämningen och teamkänslan vi har på SEAT / Cupra Sätra.

Vi ser gärna kvinnliga sökande till denna roll

Din Bil Gruppen eftersträvar jämställdhet och mångfald. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet och därför ser vi ser gärna kvinnliga sökande till denna roll.

Ansökan

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning.

Tjänsten är på heltid med en provanställning på sex månader.

Arbetstiderna löper efter ett rullande schema och man arbetar varannan helg.
Vi arbetar med både fast samt prestationsbaserad lön

Skicka din ansökan snarast då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag, 13 februari.

Rekryterande chef, Mikael Andersson

Facklig representant Unionen, Ian Elezovic 08-503 332 84

Din Bil gruppen är sponsor/partner till Businesswomen.se.