Event 18 maj – tema mental styrka!

”Du kan mer än du tror” 

Hur kan man använda mental styrka för att klara situationer bättre i livet? Hantera hjärnspöken som sätter hinder för dig? Vi har bjudit in två proffs som delar sina erfarenheter och bästa tips med dig. Båda kommer konkretisera sina kunskaper, mentala verktyg och ge sina främsta tips för att du ska kunna applicera dem i din vardag.
 
Pernilla Nilsson är inköparen som blev rekryt nummer 18 i TV4s Elistyrkans hemligheter (in och kolla på TV4 play!) där hon utsätts intensiva fysiska och psykiska utmaningar i intensiv takt. ”Pannbenet är det som gör att du fortsätter” menar Pernilla. 
 
Ann-Charlotte Lyman är militär och som kvinna alltid i minoritet i en tuff miljö, bland annat Mali, Kosovo och Afganistan. Hur hanterar man hjärnan och alla känslor i en krigssituation? 
 
Du kommer även få reflektera utifrån dig själv (individuell övning) och diskutera i grupp.
 
Unna dig att utvecklas. Varmt välkommen till en inspirerande kväll!

Inbjudan har gått ut till dig som är medlem i vår community, är du inte medlem än gå till businesswomen.se/medlem