Nu söker vi dig, en erfaren och engagerade ledare till Din Bil Volkswagen i Landskrona!

Platschef / Försäljningschef Landskrona

Om tjänsten

Som Platschef/ Försäljningschef, är du ytterst ansvarig för vår verksamhet i Landskrona men också vara med att driva och utveckla hela regionen tillsammans med övriga kollegor i ledningsgruppen. I rollen har du budget-och resultatansvar för din verksamhet som är en del av region Syd. Du skall med stadig hand leda och utveckla verksamheten för att du och övriga av dina kollegor i regionen skall kunna nå uppsatta mål och budget.

I rollen kommer du ha det övergripande ansvaret för verksamheten. Ditt team består av ca 18 medarbetare, både inom försäljning och service, där ni tillsammans arbetar för att våra kunder, både privatpersoner och företag, skall vara supernöjda när de lämnar din anläggning som innefattar bilhall, verkstad och kundmottagning. Din personal består av säljare, servicerådgivare och reservdelspersonal bland annat. Anläggningen i Landskrona öppnades 2018.

Du har en förmåga att bygga effektiva team och du känner igen en talang på långt håll.

Naturligtvis skall du också se till att medarbetare och chefer utvecklas och att er arbetsmiljö är bra. Du har en förmåga att bygga effektiva team och du känner igen en talang på långt håll. Då vi är en säljande organisation skall du sätta mål och utarbeta strategier och budget för dina avdelningar på anläggningen.

Vi tänker att du är en synlig ledare som trivs att arbeta operativt i den dagliga driften tillsammans med dina chefer. Du hittar också tid att genomföra medarbetarsamtal, lönesamtal och du coachar, stöttar och följer upp dina medarbetare arbete och resultat. Dina medarbetare behöver komma till en bra arbetsmiljö som du aktivt skall arbeta med och din miljömedvetenhet är en viktig del av arbetet.

Eftersom bilbranschen i allmänhet och Din Bil i synnerhet genomgår en spännande förändringresa, ser du framemot att proaktivt driva regionfrågor framåt på bästa sätt och rapporterar dina resultat till Regiondirektören.

Kvalifikationer

 ”Ditt ledarskap är coachande och du har ett genuint intresse att lyfta dina medarbetare till ytterligare nivåer.

Som chef kommer du närmast från en tjänst där du har haft tillfälle att utveckla din verksamhet och ditt team under 3–5 år. Din ledstjärna är fokus på kunderna, tillväxt och goda resultat.  Ditt ledarskap är coachande och du har ett genuint intresse att lyfta dina medarbetare till ytterligare nivåer.

Någon gång under ditt liv har du studerat på universitet och tagit med dig en examen eller motsvarande IHM-eller IFL-ledarutbildning.  Du hanterar Officepaketet med bravur och har goda kunskaper i svenska så väl som engelska i både tal och skrift.

Var finns du som…

 • är inkluderande, lyhörd och driven.
 •  är duktig på att nätverka och skapa goda relationer
 • som i ditt ledarskap är du tydlig och prestigelös, du är coachande och stöttar dina medarbetare men du förlorar inte fokus från företagsperspektivet.
 • och din ansvarskänsla är din kompass och du är inte rädd att fatta beslut även i svåra situationer.  Du vet vikten av nöjda kunder och du är väl förtrogen med försäljning.

Känner du igen dig i följande beskrivning?

 • Ansvarskänsla
 • Driven, lyhörd resultatorienterad
 • Teambuilder
 • Chefserfarenhet
 • Tycker om att arbeta med människor
 • Älskar kunder och kundnöjdhet
 • Förstår vad Compliance är
 • Rak och tydlig
 • B-körkort
 • Försäljningsorienterad

Vad finner du hos oss?

Din Bil Sverige AB är ett helägt dotterbolag till Porsche Holding GmbH. Din Bil representerar varumärkena Volkswagen, Volkswagen Transportbilar, Skoda, Audi, Seat, Cupra, Porsche och Europcar på de svenska storstadsmarknaderna och vi har totalt ca 2500 medarbetare i hela Sverige.

Du kommer att hitta ett företag som arbetar med en värdegrund som genomsyrar hela vår organisation. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför en verksamhet. Din Bil Region Syd eftersträvar jämställdhet och mångfald. Som anställd hos oss får du tryggheten av att vara en del i ett stort företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter i en kultur präglad av Driv, Integritet och Hållbarhet. Vi erbjuder förmåner, i form av uppskattade personalrabatter och ett generöst friskvårdsbidrag då vi värnar om våra anställdas hälsa och välbefinnande. I denna rekrytering kommer stor vikt att läggas vid din personlighet och dina värderingar.

Din Bil Region Syd eftersträvar jämställdhet och mångfald

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning. Denna rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.