Lär dig från en av de bästa, starta säsongen med maxad inspiration! 30 augusti

Lär från en av de bästa i hur du vänder motgång till framgång!

Alla säljer vi något. Du som anställd säljer din tid mot lön. Som konsult mot faktura och du som är företagare en tjänst eller produkt som du tar betalt för. Men var och när har vi lärt oss lyckas med försäljning och förhandling? Kan vi få bättre resultat om vi får bättre verktyg?

30 augusti har du en unik chans att lära dig från en av världens främsta. Jordan Belfort är mannen bakom karaktären i filmen Wolf of Wall Street och kommer nu för första gången till Stockholm. Idag har han bytt fokus och turnerar världen runt och hjälper företag som vill vara i framkant inom strategisk försäljning att bli framgångsrika ur ett hållbart perspektiv. Han inspirerar att se möjligheter i kriser och förvandla motgångar till framgångar. Nog är Jordan känd som den ökände börsmäklaren, men han har lämnat sitt gamla liv bakom sig och lyckas leverera otroliga resultat och har ryktet att kunna sälja snö till en eskimå. Hur gör han? Det delar han med dig!

Det blir också en exklusiv middag efter eventet – med 200 VD och företagsledare, en guldchans att nätverka och bygga ditt personliga nätverk. Missa inte! På middagen får du 25 % rabatt men kan endast bokas i samband med dagsbiljett.

I samarbete med Öhman Events

Vi är extra glada att eventansvarig Kinga Öhman kontaktade oss – då de vill ha fler kvinnor i publiken! Därför får vi en generös rabatt på eventet och vi hoppas det här gör att fler tar chansen och är med! Som medlem i Business Women kommer du erbjudas att träffas upp gemensamt innan.

Erbjudandet gäller endast nya bokningar och medlemmar i Business Women Sverige (inte medlem? Bli det via businesswomen.se/medlem). Begränsat antal biljetter i varje biljettkategori med reservation för utsålda biljettkategorier.


Missa inte chansen – varmt välkomna till en sprakande dag!