Business Women i nytt samarbete med The Park Co-working

Helena Rex, VD The Park, och Charlotta Lundin, grundare av Business Women Sverige

Business Women Sverige går in i ett nytt samarbete med The Park för att skapa en plats för människor och företag att växa. Business Women etablerar sig på kontoret och hoppas att du också vill göra det. Behöver du boka konferens, hybrid-, poddstudio eller hyra kontor är du välkommen att göra det hos The Park!

“På The Park tror vi på individens och teamets kraft när det gäller att utveckla sitt arbetsliv. Till det behövs en bra mix av fokus, inspiration, samverkan och inte minst lärande. Därför är vi extra glada över att samarbeta med Business Women Sverige, som möjliggör detta genom sina workshops och professionella nätverk. Detta ger våra medlemmar tillgång till ett brett utbud av kompetensutvecklande föreläsningar både digitalt och fysiskt här hos oss. The Park ‘growing together’ i sin bästa form,” säger Helena Rex, VD på The Park.

Charlotta Lundin, grundare av Business Women Sverige, är också glad över samarbetet, som innebär en etablerad plats för deras medlemmar och nätverk att mötas på.

”The Park är en fantastisk kontor- och studiosmiljö som passar vår community. Dels vill vi ge våra medlemmar en naturlig plats att samlas på, men också att kunna ha våra återkommande events på. The Parks studios gör det möjligt för oss att sända och nå ut nationellt med vårt nätverk. Vi är jätteglada att etablera Business Womens nätverk hos The Park,” säger hon.

Vill du boka? Kontakta sales@thepark.se

Läs mer om The Park och deras olika kontorsmöjligheter och adresser HÄR