Event Göteborg – tema intro till entreprenörskap

Event Göteborg – tema intro till entreprenörskap

Business Women Sverige och den automatiserade bokföringstjänsten Wint bjuder in till en intressant kväll för dig som planerar att, eller funderar på att, starta eget företag. Kom och låt dig inspireras, lära dig, få rätsida på dina funderingar och mingla med andra entreprenörer.


Under kvällen får du:

Träffa Charlotta Lundin som gick från anställd till företagare och som har såväl startat som köpt, sålt och investerat i företag under sina år som egenföretagare. Hon har också giggat, drivit konsultverksamhet och varit ägare av coworkingstället TheLoft. Idag driver hon Business Women Sverige, en plattform och community för dig som vill växla om eller växla upp i din karriär eller ditt företagande. Vad är bra att tänka på när du vill ta klivet och bli egen? Hur kommer du igång? Charlotta delar sin resa, sina bästa tips och största misstag med dig.


Lyssna på den automatiserade bokföringstjänsten Wint som revolutionerade redovisningsbranschen när de gjorde entré för lite mer än 10 år sen. Wint tycker det ska vara superenkelt att driva företag -och det blir det när du kan fokusera på din kärnverksamhet och låta bokföring och administration skötas automatiskt. Detta gör Wint till en annorlunda spelare som sticker ut -inte minst när det kommer till marknadsföring, språkbruk och grafiskt manér. Hur resonerar ett företag som vågar utmana mönstren och göra helt tvärtom?


Dessutom får du chansen att mingla på våning 23 i Göteborgs mest hypade skrapa – Kineum. Här har nämligen Wint sitt huvudkontor och det är här vi tillbringar kvällen.

Kvällen i korthet:
17:30 Mingel på våning 23, Wints huvudkontor
18:00 Charlotta Lundin föreläser på temat ”Intro till entreprenörskap – vad är bra att veta?”
18:30 Wint berättar hur vi arbetar för att sticka ut och sänka trösklar för företagare.

Antalet platser är begränsat så anmäl dig snabbt för att säkra din.

Varmt välkommen!

Klicka här för att anmäla dig!