Miniutbildning: Bygga bolag för exit

Vill du sälja ditt bolag någon dag? Vad tittar köpare på och hur skulle man utvärdera ditt företag?

Välkommen på en miniutbildning i ”Bygga bolag för exit” där du får lära dig grunderna i hur ditt bolag utvärderas inför uppköp. Vilka är de viktigaste faktorerna? Hur räknar man och vad behöver man ha koll på? Vi går igenom grunderna för att du ska kunna bygga rätt från början.

Håller i utbildningen gör Mai-Mai Brändström Björklund och Caroline Eriksson från Skarpa, som är rådgivare till entreprenörer, koncerner och Private Equity-bolag i samband med försäljning och förvärv av företag.

Utbildningen består av utbildningspass och även egen tid där du får titta på ditt företag. Ta med dig din resultat- och balansrapport samt affärsplan till utbildningen. Du får även med dig en checklista hem. 

För dig som är företagare (liten eller stor) som vill bygga ett säljbart företag. Begränsat antal platser.


LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!